fbpx

Cota 2 din 11 septembrie 2019. Miza pe Campionatul Mondial de baschet

Biletul de cotă 2 de miercuri, 11 septembrie, conține două trei meciuri, ambele de la Campionatul Mondial de baschet masculin. Este vorba despre partidele Australia – Cehia și Statele Unite ale Americii – Franța.

Cota 2 din 11 septembrie 2019

Australia a surprins la Campionatul Mondial de fotbal feminin, în special prin joc. A obținut cinci victorii cu peste 80 de puncte înscrise de fiecare dată. Baynes a punctat de la trei puncte ori de câte ori a avut ocazia, în timp ce Ingles, Mills și Dellavedova au preluat rolul conducătorului de joc. Ultimul succes al australienilor a fost împotriva Franței, scor 100-98 și atfel au evitat întâlnirea cu SUA în sferturi. În schimb, adversara cangurilor, Cehia a avut dificultăți în a se califica. A fost învinsă de americani în prima fază a grupelor, după care a obținut victorii cu Japoia și cu Turcia. A venit apoi un succes surprinzător cu Brazilia, la 20 de puncte diferență și o înfrângere cu Grecia, care n-a mai schimbat configurația clasamentului.


 


Cota 2 din 11 septembrie 2019
Cota 2 din 11 septembrie 2019

 

Cota 2 din 11 septembrie 2019

Americanii s-au calificat fără emoții în sferturile de finală, doar cu victorii pe linie. Singura emoție pe care a avut-o SUA a fost cu Turcia, în prima fază a grupelor, când s-a impus la limită, în prelungiri, scor 93-92. Au urmat apoi succese cu Grecia și cu Brazilia. Franța nu a fost luată în calcul de specialiști drept o mare favorită la acest turneu final. Francezii  au un lot extrem de competitiv la acest turneu final, lucru demonstrat în victoriile obținute pe linie. Cea mai importantă a fost cea cu Lituania, scor 78-75.  Se anunță un duel extrem de spectaculos, cu SUA favorită, dar trebuie remarcat cî ambele echipe au un procentaj de 57% la aruncări.

 

 

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!