fbpx
spot_img

Cota 2 din 12 noiembrie 2021

Anglia și-a cam asigurat locul la Cupa Mondială, cele două etape pe care le mai are de disputat sunt extrem de lejere, doar un ghinion teribil ar face ca Anglia să aibă emoții în ultimele două etape. Italienii nu au reușit să scape de elvețieni, meciul de azi devine decisiv pentru calificarea la mondial.

Cota 2 din 12 noiembrie 2021

Nu se poate spune că Italia a avut parte de niște preliminarii ratate. Locul din clasament este ok, poate că diferența de puncte trebuia să fie mai mare, dar Elveția este o națiune bună la fotbal. Campionatul Elveției lasă destul de mult de dorit, Basel nu mai este la același nivel de acum zece ani, iar cei de la Young Boys facă tot ce pot pentru a reprezenta țara în Liga Campionilor.

Având o bază de selecție destul de restrânsă, Elveția se bazează destul de mult pe fotbaliștii plecați din țară. Aceștia evoluează la echipe bune din Europa, nu la cele de top, dar pe acolo pe aproape. Dacă Italia vrea să nu treacă prin emoțiile unui baraj, atunci trebuie să se pregătească de ce este mai rău în duelul de azi. În afară de faptul că Italia a marcat mai mult cu două goluri în meciurile de până acum liniile de clasament sunt absolut identice. Cred că vom avea parte de un meci tensionat, italienii sunt recunoscuți pentru trăirile lor puternice.


Anglia – Albania Gol Kane @ 1.60
Italia – Elveția Peste 3,5 cartonașe @ 1.53
Curs Final: 2.45 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 12 noiembrie 2021

Polonia a făcut tot ce a putut în grupa din care mai face parte și Anglia. Nu cred că se putea mai mult de atât, poate în meciurile directe, dar Anglia este o forță a continentului nostru. Premier League este la cel mai înalt nivel din istorie, nu cred că se poate vreun alt campionat cu cel din Anglia. Este și o mică problemă din această cauză, jucătorii englezi au probleme destul de mari cu titularizarea la echipele lor de club.

Chiar și în aceste condiții, Anglia poate alinia un prim unsprezece mult superior multora dintre adversarele pe care le întâlnește. Meciul ci Albania trebuie să fie destul de complicat, albanezii au acumulat 15 puncte până în acest moment, un număr foarte mare având în vedere că din această grupă mai face parte și Ungaria. Gazdele s-au încurcat la ultimul joc de acasă, 1-1 cu Ungaria, cu cele două puncte pierdute atunci, acum se vedeau altfel lucrurile.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!