Cota 2 din 13 ianuarie 2020. Miza pe Europeanul de handbal

Prima zi a acestei saptamani aduce pe bilet trei dueluri cu totul si cu totul aparte. Nu sunt din fotbal, ci din handbalul masculin, mai exact de la Campionatul European. Prin urmare, avem trei meciuri in ziua de luni. E vorba de Muntenegru – Belarus, Islanda – Rusia si Danemarca – Ungaria.

Cota 2 din 13 ianuarie 2020

Belarus și Muntenegru își dau întâlnire de la ora 19:15 într-unul din cele mai echilibrate duleuri ale celei de a cincea zi la Campionatul European. Echipa care va reuși să se impună va obține automat și calificarea în grupele principale. Muntenegrenii au doar două puncte după primele două etape din grupa A. Au fost învinși de Croația, dar au câștigat derbyul orgoliilor cu Serbia. La fel s-a întâmplat și cu Belarus, care a obținute rezultate identice cu cele ale adversarei de astăzi.


Muntenegru – Belarus 2 @ 1.38
Islanda – Rusia 1 @ 1.35
Danemarca – Ungaria 1 @
1.10
CURS FINAL: 2.05 la FORTUNA

Cannot find required Table


În grupa E, Islanda abordează din postura de lider confruntarea cu Rusia. Nordicii au două puncte după ce au reușit să o bată pe Danemarca. În schimb, rușii ocupă un nefericit loc 4, ultimul în clasament, după înfrângerea cu Ungaria, scor 25-26.

Cota 2 din 13 ianuarie 2020

De la ora 21:30, tot în aceeași grupă își dau întâlnire Danemarca și Ungaria. Ultima confruntare dintre cele două echipe datează din 2017, din faza optimilor Campionatului Mondial. Atunci, maghiarii s-au impus cu scorul de 27 la 25, dar în această seară, nordicii sunt favoriți să își ia revanșa. Mikkel Hansel, cel care a marcat atunci de opt ori este și acum principala armă a danezilor, acesta fiind celebru pentru modul în care iese la întaintare și înscrie prin aruncări puternice de la linia de 9 metri.

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!