fbpx
spot_img

Cota 2 din 14 noiembrie 2021

Cred că nemții privesc în urmă și „își râd în barbă”. Mă refer la meciul pierdut cu Macedonia de Nord, o mare surpriză a fotbalului. Probabil că erau și acele circumstanțe legate de plecarea fostului selecționer, nici nu mai contează.

Cota 2 din 14 noiembrie 2021

Dacă ne uităm pe linia de clasament a nemților, cred că o luăm razna. Nu există niciun termen de comparație între noi și ei, ori cât am căuta este în zadar. 32 de goluri au marcat nemții până în acest moment, mi se pare un număr impresionant având în vedere că jucătorii Germaniei evoluează la cel mai înalt nivel în fiecare săptămână.

Te aștepți ca aceștia să aibă anumite momente în care nu le arde de fotbal, că probabil sunt sătui până peste cap de acest ritm intens. Cum campionatele trebuie să se termine destul de repede, pentru că urmează turneul final din 2022, acești fotbaliști trebuie să mențină un ritm susținut până prin 2023. La ce fotbal au arătat nemții la ultimul lor joc, parcă îmi este și milă de „săracii” armeni, probabil vom vedea un nou galop de sănătate.


Armenia – Germania Peste 3,5 goluri @ 1.80
Luxemburg – Irlanda Peste 1,5 goluri @ 1.47
Curs Final: 2.64 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 14 noiembrie 2021

Dacă trebuie să începem să ne comparăm cu Luxemburg, atunci o să aflăm că avem o mare problemă. Luxemburghezii au acumulat 9 puncte dintr-o grupă din care fac parte Portugalia și Serbia. Cum este greu de atins nivelul celor două menționate anterior, Luxemburg și-a dat seama că trebuie să se lupte cu restul adversarelor. Zis și făcut, a reușit 9 puncte din meciuri cu Azerbaijan și Irlanda.

Din păcate pentru Luxemburg, a doua cea mai slabă defensivă din grupă este a sa, poate că mai este ceva de lucru la acest capitol, însă totul s-a schimbat la această națională. Dacă acum câțiva ani toată lumea se impunea destul de lejer în fața acestui gen de naționale, acum Luxemburg a ajuns să aibă echipă în competițiile europene, iar acest fapt a ajutat foarte mult la dezvoltarea fotbalului.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!