fbpx
spot_img

Cota 2 din 14 septembrie 2021

Prima seară de Champions League din acest sezon. Am ales pentru tichetul de Cota 2 de azi primele două partide din program. Cristiano Ronaldo a făcut din nou spectacol, impresionant este faptul că a schimbat din nou campionatul și nu se vede nicio problemă la adaptarea sa.

Cota 2 din 14 septembrie 2021

Ce este drept, Cristiano a mai jucat la începutul carierei sale la Manchester United, însă la un asemenea start nu prea ne așteptam. Știm că este un „maniac” al profesionalismului, un om care a cerut tot timpul mai mult și mai bine de la el, dar să marchezi două goluri încă de la primul tău joc, mi se pare o poveste de basm. Grupa din care face parte United este destul de lejeră, în afară de Atalanta, care oricum nu mai este la același nivel precum în sezoanele trecute, nu cred că îi poate cineva probleme lui United.

Sigur, Villarreal este o echipă bună cu un super antrenor, dar nu are acel ceva care să o facă super echipă. Primul adversar este Young Boys, călăul lui Șumudică. Cei de la Young Boys visează la locul 3, dar o să fie greu, pentru ce rivalele ce abordează această grupă cu gândul la locul 2 nu vor lăsa niciun moment garda jos.

Dacă Young Boys evoluează la nivelul cu care ne-a obișnuit, atunci o poate pune în dificultate pe United, dar mai există problema numită Ronaldo. Portughezul a readus zâmbetul pe buze în cadrul lotului „diavolilor”, iar Pogba și Bruno Fernandes sunt entuziasmați să colaboreze cu acesta.


Sevilla – Salzburg GG @ 1.65
Young Boys – Manchester United 2 @ 1.42
Curs Final la Betfair: 2.34

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 14 septembrie 2021

Poate cea mai echilibrată grupă de Champions este cea din care fac parte Sevilla și Salzburg. Austriecii s-au calificat din postura de campioni, Sevilla este una dintre echipele obișnuite cu înălțimile în La Liga. Cred că și în acest an vor avea un cuvânt de spus andaluzii, mai ales că Barcelona se chinuie să supraviețuiască. Dacă meciul se disputa în Austria, atunci Salzburg avea o șansă bună la victorie.

Nu știu, cred mult în proiectul celor din Austria, dar să merg pe mâna lor în acest debut de Champions mi se pare un pic cam forțat. Salzburg este genul de echipă din Bundesliga, păstrând proporțiile destul de mult, cred că se aseamănă cu Bayern. Investițiile făcute de sponsorul principal se văd de mulți ani, iar constanța cu care acest club evoluează în cupele europene este uimitoare. Marchează ambele combatante, tot ce este posibil, pentru că Salzburg încearcă de fiecare dată să joace fotbal.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!