fbpx
spot_img

Cota 2 din 15 noiembrie 2021

Astăzi aflăm cât de mult contează acel penalty ratat de Italia. Elvețienii au parte de un meci lejer pe propriul teren, cu Bulgaria, au toate șansele din lume să câștige la scor. Italia se deplasează în Irlanda de Nord, un meci mult mai greu.

Cota 2 din 15 noiembrie 2021

Două goluri separă cele două naționale, două goluri care fac diferența înainte de un ultim meci. Dacă Italia se impune doar cu 2,3 la zero, atunci Elveția trebuie să marcheze de la cinci în sus. Nu sunt atât de sigur că Italia se poate impune destul de lejer, nord-irlandezii au o emulație fantastică când evoluează pe propriul teren, iar Italia trebuie întâi să treacă de această pasiune nebună.

Sunt diferențe uriașe între cele patru echipe implicate în aceste două dueluri. La cum s-au prezentat în ultimii ani, mie unul mi se pare că bulgarii sunt mai slabi decât adversarii italienilor. Elveția are un joc foarte ok, are un joc care să-i permită să marcheze multe goluri. Dacă echipa gazdă reușește un gol în primele zece minute, atunci am mare încredere că poate marca de la cinci în sus în meciul cu bulgarii.


Elveția- Bulgaria Peste 3,5 goluri @ 1.91
Irlanda de Nord – Italia 2 @ 1.26
Curs Final: 2.40 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 15 noiembrie 2021

Italia a avut un penalty ratat în ultimul joc, un penalty care putea face diferența încă din această penultimă etapă. Nu a fost să fie, Italia a mai ratat penalty împotriva Elveției, poate este o vrăjitorie la mijloc. Chiar dacă este o presiune ceva mai mare în acest moment pe Italia, cred că jucătorii acestei echipe au capacitatea de a câștiga în Irlanda de Nord, important este scorul cu care reușește acest lucru. Orice victorie, fără gol primit, de la un scor de două goluri diferență în sus, mută din această presiune pe Elveția.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!