fbpx

Cota 2 din 16 ianuarie 2020. Miza pe fotbalul mic al ibericilor

Ziua de joi a acestei saptamani aduce pe bilet trei dueluri cât se poate de interesante. Este vorba despre partidele din a doua ligă spaniolă și anume Deportivo La Coruna – Racing Santander și Almeria – Oviedo și despre partida din Cupa Portugaliei, Viseu – Canelas.

Cota 2 din 16 ianuarie 2020

Derby la retrogradare în Liga Adelante. Cândva două dintre echipele care jucau cu regularitate în primul eșalon spaniol, Deportivo La Coruna și Racing Santander traversează acum o perioadă grozanică. Cele două formații se luptă din greu să se mențină în liga a doua din Spania. Înaintea duelului direct din etapa a 23-a, fosta „Super Depor” este lanterna roșie a clasamentului, cu 18 puncte. Oaspeții de astăzi nu stau mult mai bine, ocupă poziția a 21-a, cu 19 puncte. Terenul propriu, dar și forma ceva mai bună o dă pe Deportivo favorită. A câștigat ultimele două etape, spre deosebire de Santander care nu a mai bătut pe nimeni din noiembrie 2019.


La Coruna – Santander 1X @ 1.20
Almeria – Oviedo 1X @ 1.20
Viseu – Canelas 1 @ 1.48
CURS FINAL: 2.13 la FORTUNA

Cannot find required Table


Un meci ceva mai dezechilibrat, tot din Liga Adelante, se anunță a fi cel dintre Almeria și Oviedo, alte două echipe care au cochetat în trecut cu prima scenă a fotbalului spaniol. Gazdele ar putea reveni în curând acolo. Se lupta la promovare de pe locul 2, cu 39 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 3, Zaragoza și la cinci puncte în spatele liderului Cadiz. De cealaltă parte, Oviedo e mai aproape de retrogradare, locul 17, cu 23 de puncte.

Cota 2 din 16 ianuarie 2020

De la ora 22:00 avem meci și în Cupa Portugaliei. Academico Viseu primește vizita celor de la Canelas. Gazdele sunt favorite având în vedere că fac parte din eșalonul secund, spre deosepre de oaspeți care joacă în liga a treia. Ambele ocupă locul 10 în competițiile respective.

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!