fbpx
spot_img

Cota 2 din 16 octombrie 2021

Numeroasele absențe din tabăra lui Chelsea o vor pune în mare dificultate pe echipa londoneză. Brentford este surpriza extrem de plăcută a Premier League, iar jocul este cel care impresionează mai mult, nu rezultatele în mod principal.

Cota 2 din 16 octombrie 2021

Nici acestea din urmă nu sunt de lepădat, mai ales în contextul în care este mare nevoie de bani și la Brentford. Cum Newcastle este pe „cai mari”, în așteptarea banilor din Arabia, contextul actual al Premier League este extrem de imprevizibil. Sunt foarte mulți bani în joc, până și echipele ce retrogradează câștigă cel puțin 100 mil. de lire sterline. Echipa gazdă are capacitatea de a o face pe Cheslea să sufere, iar absențele pe care le au oaspeții la acest moment sunt foarte importante.

Cel mai greu nume care s-ar putea să nu evolueze în acest duel este Lukaku, omul de gol al lui Cheslea. Cred foarte mult în Brentford, nu știu dacă poate câștiga acest joc, dar cred că poate marca cel puțin un gol. Oricum, nu trebuie să vă așteptați la o victorie la scor a lui Cheslea, acest lucru pare imposibil.


Brentford – Cheslea Gol marcat de gazde@ 1.72
Leicester – Manchester United GG @ 1.60
Curs Final: 2.75 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 16 octombrie 2021

Ronaldo a sunat adunarea la United, acesta a reușit o triplă la echipa națională și s-a întors cu o motivație suplimentară la echipa sa de club. Ultimele două etape au fost destul de modeste pentru United, un singur punct a câștigat echipa lui Ronaldo. Astăzi, Leicester se anunță o echipă mult prea dificil de trecut. Ronaldo trebuie să prindă o zi perfectă, pentru că Leicester este genul de echipă care joacă până în ultimul minut și nu cedează foarte ușor mingea și terenul de joc. Cheia acestui duel se află în defensivele celor două combatante, pentru că ambele au probleme mari la acest capitol.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!