fbpx
spot_img

Cota 2 din 17 octombrie 2021

În așteptarea sutelor de milioane de dolari, Newcastle trebuie să gestioneze criza profundă de rezultate prin care trece la acest moment. Să nu vină mult prea târziu banii, să fie o problemă cu rămânerea în elita fotbalului din Anglia.

Cota 2 din 17 octombrie 2021

Suporterii lui Newcastle au ieșit în stradă de bucurie, acești au avut două motive de sărbătoare. Au scăpat de vechea conducere administrativă, cea cu care erau „la cuțite”, plus că acum visează cu ochii deschiși la titlul de campioană. Newcastle are parte de un sezon dificil, startul a fost dezastruos, dar sunt motive de a avea încredere, mici, dar acestea există. Cei de la Spurs au un sezon tare confuz, aici câștigă un meci foarte important, aici pierd cu te miri cine.

Normal și logic, Tottenham trebuie să se impună în deplasarea de azi, dar nu este atât de ușor pe cât pare. O victorie a reușit echipa oaspete pe teren străin, după trei astfel de etape. Newcastle a reușit performanța de a nu pierde în ultimele două jocuri de acasă, însă numărul victoriilor obținute sezonul acesta rămâne tot zero.


Newcastle – Tottenham X2 @ 1.37
Everton – West Ham GG @ 1.70
Curs Final: 2.32 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 17 octombrie 2021

Din nou, Everton are parte de un start de sezon foarte ok. La fel s-a întâmplat și în cel precedent, problema este la nivel de constanță. Everton este departe de titlu, nici nu cred că speră la așa ceva, cred că este departe și de zona BIG 6, chiar dacă în acest moment dă târcoale acestui grup de echipe.

„Ciocănarii„ au avut un început de vis, ceva s-a întâmplat însă. West Ham a obținut un singur succes în ultimele cinci etape, nu este ceva de neglijat, dar prea puțin pentru meciurile bune pe care le-a reușit. West Ham este una dintre cele 5 echipe încă neînvinse în deplasare, acest lucru reprezintă o performanță, mai ales pentru un club de jumătatea clasamentului.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!