fbpx
spot_img

Cota 2 din 21 decembrie 2021

Meciurile de pe acest tichet sunt din Italia, Serie A, un campionat pe care românii îl îndrăgesc foarte mult. Pe meciurile din Serie A se joacă de pe vremea Prono Sportului, atunci când pariurile nici nu existau.

Cota 2 din 21 decembrie 2021

La omul sărac, nici boii nu trag. Cam așa spune un proverb românesc, dar se potrivește de minune la Salernitana. Echipa aflată pe ultimul loc din Serie A, nu are doar puține puncte acumulate, ci și foarte multe absențe la nivelul jucătorilor. Este un amalgam de jucători cu experiență, plus o parte însemnată de fotbaliști tineri și de perspectivă.

Din păcate pentru echipa oaspete, Serie A este un campionat mult mai complex și mult mai diferit decât Serie B. Dacă în Liga a doua este nevoie de foarte multă forță și de foarte multă anduranță, în Serie A lucrurile se schimbă complet. Nu este timp de lamentări, Salernitana are mare nevoie de puncte, dar acestea se câștigă extrem de greu. Poate că vreo trei jucători importanți aduși în această iarnă vor readuce dorința de joc la Salernitana, spun poate.


Genoa – Atalanta 2 @ 1.42
Udinese – Salernitana 1 @ 1.42
Curs Final: 2.01 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 21 decembrie 2021

Exact ce vă spuneam înainte de meciul dintre Atalanta și AS Roma, ace duel a fost câștigat de Mourinho. Acest om este diabolic, în momentul în care își propune ceva. Atalanta nu a avut nicio șansă la nimic, AS Roma a dominat din primul până în ultimul minut acel duel. Cu un Mourinho în mare formă mentală, AS Roma nu prea are adversar în Serie A.

Revenind la Atalanta, echipa din Bergamo o să caute revanșa, pentru că nu poate pierde două meciuri la rând. Adversarul întâlnit este într-o mare criză de puncte, plus că și forma sportivă este una de îți este mai mare mila. Genoa începe să resimtă din ce în ce mai puternic fiorii Seriei B, iar de acolo nu se știe. Vedem cu toții ce pățește Parma, o echipă ce a retrogradat anul trecut și acum se zbate în subsolul clasamentului din liga a doua.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!