fbpx

Cota 2 din 22 septembrie 2019. Premier League la putere

Biletul de cota 2 de duminică, 22 septembrie, conține două meciuri, ambele din Premier League. Este vorba despre confruntările din runda cu numărul șase, Arsenal – Aston Villa și Chelsea – Liverpool.

Cota 2 din 22 septembrie 2019

De la ora 18:30, în Premier League se joacă două meciuri de tradiție. Unul dintre acestea este cel dintre Arsenal și Aston Villa. Gazdele sunt în postura de a bifa pentru a doua oară în 2019 o serie de patru meciuri consecutive fără victorie. După cinci etape scurse din campionat, londonezii sunt doar pe locul 8, cu opt puncte. De cealaltă parte, nou promovata stă mult mai rău. Este a 17-a în clasament cu patru puncte. În confruntările disputate pe Emirates, oaspeții de astăzi nu au un palmares dezastruos, dar nici unul cu care să se laude. Villa a obținut trei victori, a obținut două rezultate de egalitate, iar alte cinci meciuri s-au terminat cu victoria lui Arsenal.


 


Cota 2 din 22 septembrie 2019
Cota 2 din 22 septembrie 2019

 

Cota 2 din 22 septembrie 2019

De la aceeași oră cu Arsenal – Aston Villa se joacă și derbyul Chelsea – Liverpool. Deși se joacă pe Stamford Bridge, favorita acestui meci este deținătoarea Champions League, Liverpool. Cormoranuu au câștigat toate punctele puse în joc în primele cinci etape și conduc clasamentul în Premier League. De cealaltă parte, deținătoarea Europa League ocupă abia poziția a șaptea, cu opt puncte câștigate. Meciul se anunță cu a fi extrem de interesant, pentru că ambele echipe au un motiv înemeiat de a le demonstra ceva fanilor. Atât Chelsea, cât și Liverpool au pierdut la mijlocul săptămânii meciul de debut în grupele Ligii Campionilor. Albaștrii au fost învinși de Valencia (0-1), în timp ce cormoranii au pierdut la Napoli (0-2). Dacă rezultatul se anunță greu de prezis, spectacolul se anuță garantat. Ultimul 0-0 înregistrat între cele două formații a avut loc în urmă cu 11 ani.

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!