fbpx
spot_img

Cota 2 din 23 august 2022

Așa cum era de așteptat, Benfica s-a dovedit o „nucă” mult prea tare pentru echipa lui Mircea Lucescu. Dynamo Kiev și-a depășit așteptările, până la urmă se alege cu o calificare în grupele Europa League, un lucru care nu este ușor de realizat în zilele noastre.

Cota 2 din 23 august 2022

Până nu de mult, Europa League reprezenta competiția secundă a UEFA, dar acest lucru s-a schimbat în momentul în care a apărut Conference League. De exemplu, pentru echipele din România este foarte greu să se poată califica în Europa League, poate doar campioana să aibă vreo șansă la acest moment.

Având o echipă alcătuită doar tineri jucători din Ucraina, Mircea Lucescu a reușit câteva rezultate foarte bune în aceste preliminarii. Benfica reprezintă o forță a continentului, poate nu se poate compara cu echipele de top din Europa, dar este acolo sus alături de acestea. După rezultatul și prestația din tur, nu prea văd cum Benfica ar putea rata calificarea în grupele Champions League. Mă gândesc că și stadionul o să fie plin, în special pentru a se putea bucura de o nouă prestație bună a jucătorilor favoriți.


Benfica – Dynamo Kiev 1 @ 1.35
Plzen – Qarabag 1 @ 2.05
Curs Final @ 2.76

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 23 august 2022

Plzen a rezistat cu succes asalturilor din tur, poate că trebuia să și marcheze la vreuna dintre ocaziile avute, astfel returul de azi se anunța ceva mai lejer. Până nu se fluieră finalul meciului, Plzen trebuie să fie o echipă foarte atentă, are toate atuurile din lume pentru a se impune în această seară, dar s-au mai văzut surprize neplăcute în fotbal.

Echipa oaspete are anumite limite pe care și le cunoaște foarte bine, singurul mod în care poate ajunge în grupele Champions League este munca foarte multă. Qarabag a avut momente foarte ok de joc în tur, dar acestea au fost reușite doar datorită evoluției de pe propriul teren, acum se schimbă dramatic situația pentru Qarag.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 55 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!