fbpx
spot_img

Cota 2 din 25 octombrie 2022

Un singur gol au primit cei de la City în această ediție de Champions League. Haaland doboară record după record în Premier League, iar în meciurile de Champions League abia începe să-și tureze motoarele.

Cota 2 din 25 octombrie 2022

Poate că Guardiola o să folosească un prim unsprezece experimental, mai ales acum că s-a văzut cu calificarea în buzunar. Guardiola este genul de antrenor care schimbă destul de des liniile, mai ales în momentele în care echipa sa are deja obiectivele bifate cu verde. Fiind un club uriaș pentru vremurile pe care le trăim, City își cam permite orice fotbalist de pe planetă, doar că aici decide doar un singur om, Guardiola.

Acest „maniac” al jocului tactic, al posesiei balonului, al rezultatelor care aduc prin consecință și trofee. Un duel cu Dortmund nu poate să fie decât unul de cel mai înalt nivel. Haaland își întâlnește foștii colegi și speră să marcheze de data această în poarta lor. Cum nu se mai pune problema de calificare, City o să încerce să joace fotbal la maxim pentru oamenii care vor umple stadionul din Dortmund. Echipa gazdă s-a prezentat destul de bine până la acest moment, singura sincopă fiind chiar în partida tur cu City, scor 1-2.


Dortmund – Man. City Peste 2,5 goluri @ 1.50
Benfica – Juventus GG @ 1.72
Curs Final @ 2.58

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 25 octombrie 2022

Orice rezultat în afara victoriei aduce prin consecință eliminarea lui Juventus din Liga Campionilor. Diferența dintre Benfica și Juve este de 5 puncte, iar la acest moment doar trei puncte o pot salva pe echipa oaspete.

Benfica este un club mare, are tot ce-i trebuie pentru a ajunge în faza eliminatorie a competiției, doar că sunt anumite limite pe care le atinge echipa gazdă. Pentru frumusețea fotbalului ar cam trebui să o vedem pe Benfica în faza următoare, mai ales că Juve a arătat destul de multe limite în exprimare până la acest moment.

Un lucru este sigur, Juve este genul de club care poate să strângă rândurile în astfel de momente grele, iar un eventual succes al „bătrânei doamne” nu ar trebui să ne mire.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!