Cota 2 din 28 septembrie 2019. Miza doar pe Premier League

Biletul de cota 2 de sâmbătă, 28 septembrie, conține trei meciuri,  toate dintr-o singură competiție. Este vorba despre partidele din Premier League, Chelsea – Brighton, Everton – Manchester City și Tottenham – Southampton.

Cota 2 din 28 septembrie 2019

Astăzi, de la ora 17:00, Chelsea și Brighton își dau întâlnire pe Stamford Bridge, o partidă în care albaștrii au prima șansă la victorie. La jumătatea săptămânii, în Cupa Ligii Angliei, echipa lui Frank Lampard a înscris șapte goluri contra lui Grimsby și are un moral extraordinar. De cealaltă parte, Brighton a pierdut cu Aston Villa, scor 1-3, cu Tudor Băluță titular și a fost eliminată din Cupa Ligii. Palmaresul confruntărilor directe este în totalitate de partea lui Chelsea care s-a impus în toate cele patru confruntări directe de la revenirea lui Brighton în Premier League.


 


Cota 2 din 28 septembrie 2019
Cota 2 din 28 septembrie 2019

Ceva mai târziu, de la ora 19:30, Everton primește vizita lui Manchester City.  Echipa lui Pep Guardiola a câștigat ultimele confruntări directe, scor 3-1, 3-1, 2-0. De obicei sunt meciuri spectaculoase între cele două formații. În patru din ultimele cinci dueluri s-au marcat peste 2,5 goluri. Caramelele au o misiune ingrată, având în vedere moralul excelent pe care îl are City, după ce etapa trecută a învins-o pe Watford, scor 8-0.

Cota 2 din 28 septembrie 2019

Tottenham nu a început grozav sezonul, iar înaintea meciului cu Southampton are moralul zdruncinat. La jumătatea acestei săptămâni a suferit o mare dezamăgire și rușine, atunci când a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei de modesta Colchester United. Cu toate acestea, echipa lui Pochettino rămâne favorită în fața sfinților. Spurs este pe locul 7, în timp ce Southampton ocupă poziția cu numărul 13. Southampton a reușit să se califice în Cupa Ligii, în timp ce Spurs vine după un eșec și în campionat cu Leicester, scor 1-2.

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!