fbpx
spot_img

Cota 2 din 31 octombrie 2021

„La omul sărac nici boii nu trag”, așa spune o zicală românească. Clinceniul este la limita prăpastiei, cred că acest club o să dispară cât de curând din peisajul fotbalului autohton. Nu are o bază de fani în spatele său, nu are o comunitate puternică, are doar un fel de prezent, dar și acesta destul de șubred.

Cota 2 din 31 octombrie 2021

S-au clădit tot felul de cluburi mici în ultimii 20 de ani: Chiajna, Juventus București, Clinceni, Voluntari, Mioveni, sunt doar câteva dintre exemplele actuale. Acest cluburi nu au pentru ce să lupte. Cei de la Voluntari au o mână de oameni care vin la fiecare meci, aceștia se duc și îb deplasări, probabil pe banii comunității locale.

I-am văzut la un joc împotriva unei echipe de top din România, aveau o boxă mare pentru a încuraja echipa proprie. Mi se pare ceva foarte caraghios, să ai „cântece” înregistrate și să le pui la o boxă pe stadion. În fine, dramatic este faptul că avem cluburi de tradiție care nu au parte de ajutor financiar așa cum au parte aceste echipe mici. Petrolul se chinuie prin ligile inferioare de mulți ani, la fel a făcut și Rapid, este și cazul Timișoarei, nu avem echipă la Oradea, nu avem echipă la Brașov, nu avem echipă Iași, nu avem parte de cluburi care ar putea reseta tot fotbalul românesc.

În momentul în care o să avem la lupta pentru titlu implicate nume precum Steaua, Dinamo, Rapid, Timișoara, Cluj, Arad, acela cred că o să fie și momentul în care fotbalul tinde să se facă bine. La echipa națională nu avem rezultate bune de mulți ani, într-un fel este și vina Ligii 1, a conducătorilor de fotbal din prima ligă a României.


Gaz Metan – Academica Clinceni 1 @ 1.90
Sepsi – Dinamo 1 @ 1.57
Curs Final: 2.98 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 31 octombrie 2021

În sectorul juvenil este foarte rău, cel puțin așa citesc prin presă de fiecare dată. Apar tot felul de articole despre cum părinții își impun „odraslele” în echipele la care evoluează, de cum se fac antrenamentele, de neprofesionalismul antrenorilor de la acest nivel. Sunt multe probleme, problema este că nu se vede luminița de la capătul tunelului, nu se vede un progres la orizont, trăim doar din momente, din frânturi de succese, din câteva meciuri reușite care vin și așa foarte rar.

Dinamo este în cea mai neagră perioadă a istoriei sale, citeam ieri un articol în care fostul conducător, Cristi Borcea, încerca să-și dea cu părerea despre ce se întâmplă acum la club. El este unul dintre vinovații de dezastrul de la Dinamo, felul cum a lăsat clubul în momentul în care a fost încarcerat, felul cum a gestionat banii investiți în acest nume uriaș al fotbalului românesc, acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Borcea are o mare parte din vină. Sepsi dă semne de viață după o perioadă cu rezultate foarte modeste, o așteaptă un meci foarte greu pe Dinamo. Dacă sperăm la ceva spectacol pe teren, din acest meci se poate naște, Sepsi vs Dinamo București.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!