fbpx
spot_img

Cota 2 din 4 noiembrie 2021

Chiar dacă nu a reușit cine știe ce în Europa League, Leicester continuă să aibă o șansă bună la calificare. Tot ce trebuie să facă este să câștige în această seară. Problema este că și moscoviții au șanse la calificare, nu se vor da bătuți așa ușor.

Cota 2 din 4 noiembrie 2021

Grupa din care face parte Leicester este destul de complicată, Napoli și Legia sunt celelalte două combatante. Până în acest moment, Legia a reușit două victorii, fiind singura dintre cele 4 care are două victorii. Înfrângerea din ultima etapă a durut un pic, un 0-3 pe terenul lui Napoli este greu de digerat.

Leicester are șansa de a urca pe unul din primele două locuri, dar are nevoie de un succes. Este o diferență destul de mare între Premier League și prima ligă din Rusia. Dacă cei de la Leicester vor cu adevărat să ajungă în faza eliminatorie a Europa League, atunci victoria este la îndemâna britanicilor. Sparta Moscova a încasat 7 goluri la ultima deplasare avută, cred că și Leicester este în stare să-i marcheze vreo trei. Gazdele au primit gol în ultimele 6 partide disputate acasă.


Leicester – Spartak Mosova 1  @ 1.30
Marseille – Lazio X2 @ 1.70
Curs Final: 2.21 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 4 noiembrie 2021

Lazio și Marseille au cam pierdut trena celor de la Galatasaray. Turcii s-au cam îndepărtat în fruntea clasamentului și pot aborda meciurile rămase de disputat un pic mai lejer. Meciul tur a fost unul cu foarte mulți nervi, cele două echipe s-au anihilat reciproc și astfel a fost un meci de fotbal urât. Nu sunt așteptări mult prea mari nici de la acest retur, pare că ambele combatante vor să scape de această competiție.

Fiecare echipă a disputat deja câte trei jocuri, iar cele două au marcat împreună un total de trei goluri. Eu am mers pe un meci cu multe cartonașe galbene în meciul anterior, dar am nimeri un arbitru care nu scoate ușor cartonașul din buzunar. Lazio s-a impus în ultima deplasare de la Marseille, scor 3-1, nu cred că vom avea un spectacol la fel de agreabil în această seară.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!