fbpx
spot_img

Cota 2 din 6 ianuarie 2022

Napoli are cinci puncte avans, dar lista de jucători indisponibili pentru acest duel este și mai mare de cifra 5. Juve este pe un „val” de încredere uriaș, pare că nimeni și nimic nu poate opri ascensiunea acestui club.

Cota 2 din 6 ianuarie 2022

Poate doar acele probleme legate de bani, probleme ce par a distruge din temelii clubul Juventus. Un derby cu Napoli se dispută la intensitate maximă, un astfel de joc trebuie pregătit în cel mai mic detaliu, altfel riști să nu te poți ridica la valoarea adversarului. Se anunță un exod de jucători în vară, Napoli a cam început să schimbe liniile, ce este drept și evoluează în această formulă de prea mult timp.

Din păcate fără rezultate notabile. Napoletanii aveau o încredere deosebit de mare în forțele proprii la startul acestui sezon, dar aceasta din urmă a început să dispară de câteva etape. Poate că meciul cu Juve vine într-un moment dificil pentru echipa oaspete, dar cu siguranță vom vedea un Napoli arțăgos, Un Napoli care o să se agațe de ultima picătură de energie în acest derby.


Juventus – Napoli Peste 4,5 cartonașe @ 1.40
Fiorentina – Udinese 1 @ 1.60
Curs Final: 2.24 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 6 ianuarie 2022

Cu o serie de rezultate pozitive extrem de lungă, Fiorentina se pregătește să ofere un nou recital fotbalistic. Meciul cu Udinese trebuie să fie destul de ușor de abordat, un adversar care joacă fotbal, un adversar care nu se dă bătut așa de ușor precum o face Cagliari în multe partide.

Ambele defensive au probleme, dar Fiorentina are un atac care poate face diferența în meciuri mai importante de atât. În meciurile de pe propriul teren, Fiorentina este o echipă care nu prea face compromisuri, ba din contră. Dacă echipa gazdă și-a păstrat luciditatea din acest sezon, cred că o victorie este destul de plauzibilă în duelul de azi.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!