fbpx
spot_img

Cota 2 din 6 iunie 2022

Am pierdut un baraj foarte important împotriva lor, dar islandezii nu au reușit să avanseze foarte mult pe scara ierarhică. Albania a avut din totdeauna jucători buni, dar care nu prea au reușit să aducă acel plus de care naționala lor are nevoie.

Cota 2 din 6 iunie 2022

După un prim rezultat de egalitate obținut în Israel, Islanda își face calcule că ar putea să obțină o primă victorie în această seară. Nici nu este imposibil, Albania are acest dar de a claca în momente destul de ușor de gestionat. Doar una dintre cele două are o victorie în ultimele cinci partide disputate, iar această națiune este Albania.

Victoria nu este una de răsunet, fiind obținută în fața Andorrei. În general, tind să cred că Islanda nu prea are cum să piardă acest duel, în principiu pentru că evoluează pe propriul teren. După aceea, tind să cred că jucătorii Islandei sunt la un nivel mult mai ok din punct devedere al competițiilor din care vin. Nici cu albanezi nu-mi este rușine, tot cam din același motiv, pentru că au anumiți fotbaliști care evoluează la un nivel foarte bun.


Islanda – Albania 1X @ 1.39
Slovacia – Kazakhstan 1 șoi peste 1,5 goluri @ 1.53
Curs Final @ 2.12

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 6 iunie 2022

Diferența se face le nivelul mental, iar islandezii sunt ceva mai bine la acest capitol ca și nație. Albania o să ofere și ultima picătură de energie în meciul de azi, dar nu doar cu sufletul se câștigă un astfel de meci. Un meci interesant are loc și în Slovacia, acolo unde țara gazdă se duelează cu liderul grupei din care face parte.

Unul de care nu prwa ai de ce să te temi, pentru acă a avut parte de o anumită conjunctură pentru a avea acest statut. Cred că slovacii nu prea vor avea probleme în acest duel, au dovedit că au o echoipă foarte bună în deplasarea din Belarus, acolo unde au reușit o primă victorie în Liga Națiunilor.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!