fbpx
spot_img

Cota 2 din 8 decembrie 2021

Cât de bine arată echipa din Bergamo la acest moment. Ultima înfrângere datează din 20 octombrie, într-un meci cu United. Cu o victorie în această seară, Atalanta merge alături de United în faza eliminatorie.

Cota 2 din 8 decembrie 2021

Nu o să fie ușor, echipa lui Emery are un joc destul de bun. Poate că rezultatele din ultima vreme au fost modeste, trei înfrângeri, un egal și o victorie, dar un lucru este cert, Villarreal este reprezentanta unui fotbal de mare calitate. Din păcate, singura victorie obținută în ultima vreme de Villarreal, nu a fost reușită într-un meci important, ci în Cupa Spaniei. Un adversar modest, un adversar care a încasat 8 goluri.

Cu Atalanta, Villarreal trebuie să joace precum o echipă de top 4 din Spania. Echipa din Bergamo este la un nivel superior în acest moment, nu prea o văd să piardă șansa unei calificări istorice. Chiar dacă gazdele ne-au obișnuit cu prezența lor prin Europa, fiind un club de talie medie, parcă te așteptați la o cădere gravă. Nu este așa, cei care iau deciziile la Atalanta, se pare că merg pe continuitate, merg pe o stabilitate care aduce mereu succes.


Atalanta – Villarreal Peste 2,5 goluri @ 1.57
Bayern – Barcelona Peste 2,5 goluri @ 1.42
Curs Final: 2.22 la Betfair

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Cota 2 din 8 decembrie 2021

Bayern este calificată de când grupa sa a fost trasă la sorți. Un spirit de glumă care mi-ar atrage o anumită antipatie din partea fanilor catalani. Cred că și unii dintre ei sunt de acord cu mine, Bayern este o echipă mult superioară la acest moment. Catalanii stau cumva la „mila” celor de la Bayern, dacă bavarezii nu vor să câștige, dacă bavarezii vor trata lejer acest joc, poate că și Barcelona își crește șansele de calificare.

Venirea lui Xavi a adus o emulație destul de ok, dar în rest nu s-a întâmplat mare lucru. Barcelona a avut probleme destul de mari în toate meciurile cu noul manager, iar un Bayern ce joacă pe propriul teren este o „bestie” destul de greu de stăvilit. Singura șansă a catalanilor este lipsa de motivație a lui Bayern, în rest nu se poate spera la cine știe ce.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!