fbpx
spot_img

Cota 2 la pariuri, 19 februarie 2020

O să profităm de cele două dueluri din Champions League. Ambele partide sunt extrem de echilibrate, tragerea la sorți s-a dovedit echidistantă în acest sezon și nu a vrut să ne ofere dueluri dezechilibrate în optimi. Meciul serii este cel de la Londra, dar și pe San Siro vom vedea un fotbal ofensiv.

Cota 2 la pariuri, 19 februarie 2020

La Londra este un duel al antrenorilor, un duel al unor generații ce au viziuni complet diferite. Nagelsmann a dovedit la Hoffenheim că are valoare de a manageria un club cu pretenții, acesta are doar 32 de ani și pare că este în fotbal de o viață. În perioada cât a stat la Hoffe, echipa reușea niște meciuri fantastice, iar golurile se marcau pe bandă rulantă. Nagelsmann este un antrenor căruia îi place ofensiva, nu neglijează faza defensivă, dar este obsedat de a avea controlul partidei și de a-și aduce jucătorii cât mai aproape de porțile adverse. Mou este un antrenor rutinat, cătrănit și extrem de abil. Portughezul s-a călit în multe lupte mult mai importante decât cea de azi, iar această experiență o poate ajuta foarte mult pe Tottehma.


Atalanta – Valencia primul gol Atalanta @ 1.54
Tottenham – Leipzig GG @ 1,50
Curs Final @ 2,31 la Fortuna

[supsystic-price-table id=27]

Cota 2 la pariuri, 19 februarie 2020

Cam același duel se întâmplă și în celălalt meci. Celades este un manager de doar 44 de ani, ce este la primul mandat de antrenor principal. Până acum a fost la toate loturile de juniori ale Spaniei, dar și secund la naționala mare, cât și la Real Madrid. La Valencia, Celades are un procentaj de 42% al meciurilor câștigate. Gasperini a încărunțit în fotbal, a ajuns la 62 de ani, dar cele mai mari performanțe le are din 2016 de când a fost numit la Atalanta. Meciurile de azi sunt extrem de echilibrate, toate cele 4 echipe au în componența loturilor fotbaliști importanți, doar că la Valencia lipsesc o parte dintre aceștia.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!