fbpx

Cota 2 la pariuri din 10 iulie 2020

Huddersfield are șansa de a se impune într-un meci în care este favorită clară. Luton este ocupanta ultimului loc, dar continuă să spere în salvarea de la retrogradare. Fulham și-a cam asigurat locul din play-off, dar speră în continuare la un loc ce o poate duce direct în Premier League.

Cota 2 la pariuri din 10 iulie 2020

Cu 4 etape înainte de finalul acestui sezon, Luton ocupă ultimul loc. Are de recuperat 5 puncte până la primul loc ce se salvează, loc ocupat de Stoke. Championship este singurul campionat în care și la retrogradare și la lupta pentru primele locuri, nu este nimic decis încă. Huddersfield are o șansă mare în a se îndepărta de locurile din zona roșie, dar pentru acest lucru are mare nevoie de cele trei puncte. Luton este cea mai slabă echipă de deplasare din Championship, asta conform clasamentului la general, dar dacă vedem ultimele trei rezultate, Huddersfield trebuie să-și facă multe griji pentru azi.


Huddersfield – Luton Peste 1,5 @ 1.35
Fulham – Cardiff GG @ 1.90
Curs final @ 2.57 la Betfair

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 la pariuri din 10 iulie 2020

Fulham s-a trezit cam târziu, are trei victorii consecutive, dar acestea nu garantează unul din primele două locuri. Pe lângă faptul că a strâns 9 puncte din 9 posibile, Fulham a încasat un singur gol în cele trei partide. Diferența până la West Brom este de 7 puncte, cu 4 etapa înainte de final, așadar încă 12 puncte puse în joc. Gazdele au pierdut de 6 ori pe propriul teren în acest sezon, dar în ultimele trei victorii de acasă, Fulham nu a primit gol.

Cardiff este pe ultimul loc de baraj datorită unei conjuncturi fericite. Galezii au pierdut în ultima etapă, 2-3, în fața celor de la Blackburn. Dintre primele 8 clasate, Cardiff are cele mai multe goluri primite, 54. În ultimele cinci deplasări din Championship, Cardiff a reușit și 4 victorii, dar 34 dintre golurile primite au fost pe teren străin.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!