fbpx

Cota 2 la pariuri din 11 octombrie 2020

Cât nu ar avea rezultate pozitive în ultima vreme, Grecia nu are cum să se încurce de Republica Moldova. Ungaria ne-a demonstrat din nou că este pe un alt drum, pe un drum al succesului. Turcii dau piept cu liderul din grupa lor.

Cota 2 la pariuri din 11 octombrie 2020

Că Ungaria ne-a depășit la toate capitolele, nu este o mare surpriză. Vecinii noștri au investit cu cap în orice domeniu, acum ne dau lecții cum se investesc banii și la noi în țară, dar conducerea noastră, indiferent că este din fotbal sau de la nivelul Guvernului României, nu vede acest lucru. Ungaria o să fie cea mai bună echipă națională din Europa de Est, nu încape nicio îndoială. O să vedeți Ungaria în meciul cu Islanda, se poate întâmpla să piardă acea finală, dar cu siguranță vom vedea o echipă a Ungariei care o să atace, care o să aibă atitudine, nu ceea ce am văzut în meciul nostru din Islanda.


Rusia – Turcia Gol Rusia @ 1.25
Serbia – Ungaria Gol Ungaria @ 1.62
Grecia – Moldova 1 @ 1.25
Curs final la Betfair @ 2.53

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 la pariuri din 11 octombrie 2020

Grecia încearcă să revină în fotbalul mare, a pătimit destul prin grupele inferioare și vrea să câștige grupa din urna a treia. Elenii au parte de un meci lejer cu Moldova, o națiune ce nu reușește indiferent de ceea ce încearcă. Moldovenii nu au echipe de club în grupele cupelor europene, nu au rezultate pozitive la echipa națională, dar continuă să spere în minuni. Încet și sigur vom ajunge și noi la același nivel, momentan trăim un pic din talentul unor jucători.

Rusia vs Turcia, un meci de luptă, un meci între două națiuni ambițioase, poate mult prea ambițioase uneori. Turcii au un sânge extrem de fierbinte, un sânge ce le permite uneori să obțină super rezultate. Rușii sunt extrem de reci, dar cu această superioritate pe care o afișează mai mereu, rușii au reușit rezultate foarte bune la mondialul din 2018. Cred că vom avea parte de un meci cu multe cartonașe galbene, ambele echipe având un stil de joc mai agresiv.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!