fbpx

Cota 2 la pariuri din 2 august 2020

Genoa și Lecce sunt despărțite de un singur punct, ambele au parte de dueluri în care sunt echipe gazdă, dar adversarele sunt destul de incomode. Sassuolo poate termina cu un succes o ediție de campionat extrem de reușită.

Cota 2 la pariuri din 2 august 2020

Genoa depinde doar de rezultatul său, o victorie în meciul cu Verona face din „Grifonul Genovez” o echipă de Serie A în continuare. Verona este un adversar tare incomod, iar faptul că speră la un loc mai sus în clasament o face și mai periculoasă. Genoa este într-o situație dificilă, a pierdut în ultimele două etape de Serie A, iar golaverajul acestor două partide este de 0-8. Verona are doar trei victorii pe teren străin, iar Genoa a primit 31 de goluri în cele 18 etape disputate acasă.


Genoa – Verona Gol Verona @ 1.40
Lecce – Parma GG @ 1.40
Sassuolo – Udinese GG @ 1.38
Curs final la Betfair @ 2.70

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 la pariuri din 2 august 2020

Cât de mult contează acum înfrângerea din meciul direct cu Genoa, scor 1-2. Lecce a reușit două victorii esențiale în ultimele cinci etape, dar tot nu este suficient. Doar victoria o poate salva pe Lecce, dar aceasta trebuie dublată de un X2 în meciul celor de la Genoa. Parma poate urca în clasament doar dacă câștigă acest meci, dar nu știu exact cât își doresc oaspeții un meci la intensitate maximă. La cum arată situația din acest moment, Genoa este echipa avantajată în această etapă, dar are problema aceea că nu a marcat în ultimele două etape de Serie A.

Sassuolo are parte de un sezon de vis, gazdele s-au clasat la jumătatea clasamentului Serie A, dar per total meritau mult mai mult de atât. Nu au fost diferențe între meciurile disputate acasă și cele din deplasare, Sassuolo a arătat la fel de bine în ambele ipostaze. Udinese s-a salvat de la retrogradare pe acest final de sezon, iar în ultima etapă o să alinieze un prim unsprezece experimental.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!