fbpx

Cota 2 la pariuri din 25 septembrie 2020

Antwerp și-a pierdut din strălucirea pe care o avea cu Boloni, dar așa este când echipele mici se despart de antrenori mari. În Bundesliga 2 a început un sezon esențial în istoria lui HSV, dacă nici la anul nu promovează în Bundesliga, se cam alege praful de HSV.

Cota 2 la pariuri din 25 septembrie 2020

Antwerp are un start de sezon decent, 8 puncte după primele 6 etape și un loc 10 destul de meritat. Fotbalul prestat de echipa oaspete, nu mă face să le acord multe șanse în deplasarea de azi, dar echipa gazdă a arătat destul de rău în cele trei partide disputate acasă. La ce golaveraj au ambele combatante, cred că un pariu pe goluri marcate este cel mai indicat pentru acest prim meci din Belgia. Nu știu dacă trebuie riscat un „GG” neapărat, dar un over micuț se merită.


Kortijk – Antwerp Peste 1,5 goluri @ 1.27
Aue – Furth 1X @ 1.43
Osnabruck – Hannover X2 @ 1.33
Curs final la Betfair @ 2.42

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 la pariuri din 25 septembrie 2020

Aue a obținut cea mai concludentă victorie din prima rundă a Bundesligii mici, 3-0 cu cei de la Kikers. În general, nu știu cât și-au propus cei de la Aue o calificare în Bundesliga. Dar ca fiecare echipă ce debutează cu o victorie concludentă în noul sezon, nu strică să viseze un pic. În acest start de sezon, Aue are doar meciuri ușoare, așa că sepot întâmpla multe rezultate bune pentru echipa gazdă.

Hannover a obținut o victorie fără gol primit în prima etapă, 2-0 cu Karlsruher. Oaspeții sunt considerați mari favoriți la promovare, dar la fel s-a spus și de HSV în ultimele două sezoane și uite că tot în Bundesliga 2 evoluează. Liga a 2-a din Germania este un campionat greu de gestionat, trebuie să joci 100% și cu ultima clasată, altfel riști să pierzi aiurea puncte, puncte ce se dovedesc vitale la final de sezon. Hannover trebuie să se impună și în deplasarea de astăzi, altfel nu se poate.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!