fbpx

Cota 2 la pariuri din 27 august 2020

Declarațiile în care îți ridici adversarul în slăvi, în care îl împachetezi ca pe cel mai frumos lucru posibil, nu sunt motivaționale pentru băieții tăi. Acest lucru se întâmplă la CFR, Petrescu a reușit să transforme un meci de nivel mediu într-o finală de Champions.

Cota 2 la pariuri din 27 august 2020

Nu îmi aduc aminte să avem un astfel de om și la celelalte echipe implicate în meciurile europene. Felul în care își prezintă meciurile pe care le are prin Europa League sau după caz Champions League, nu este unul demn de o campioană a României. Ne știm și noi nivelul, ne cunoaștem și noi valoarea, dar să ajungi și înaintea unui meci cu Floriana, echipă din Malta, să spui că ai un meci extrem de greu, atunci de ce te prezinți la meci, stai acasă. Deciziile pe care le-au luat cu toții aseară, au făcut ca Dinamo Zagreb să câștige la penalty-uri. Nu cei din Croația au fost superiori, prostia noastră le-a adus calificarea.


FCSB – Shirak Peste 3,5 goluri @ 2.02
Curs final la Betfair @ 2.02

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 la pariuri din 27 august 2020

FCSB a jucat întrecut cu echipe foarte mari, dar nu îmi aduc aminte de declarații de genul ăsta. Nu se poate să ai o astfel de atitudine și unii chiar să-ți dea dreptate că faci bine. Dacă nu ai încredere în echipa ta, dacă ceilalți au șanse 90% într-o calificare în turul următor, atunci tu de ce te prezinți la acel meci. Cred că unul dintre motivele pentru care Petrescu nu ajunge unde își dorește în fotbal este acesta. Să fiți conștienți că un club mare, tot timpul o să analizeze fiecare detaliu ce te caracterizează.

FCSB nu trebuie să aibă nicio problemă în meciul de azi, are un lot foarte bun, are un duo pe banca tehnică foarte bun, așa că fotbalul jucat este singurul impediment. FCSB a demonstrat că poate face performanță la nivel înalt, are șansa în acest an de a ajunge din nou în grupele Europa League.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!