fbpx

Cota 2 la pariuri din 29 iulie 2020

La ora la care vă scriu acest articol, CFR nu a jucat meciul cu Botoșani. Chiar și în aceste condiții, oltenii sunt obligați să obțină cele trei puncte din meciul cu Astra. În cazul în care Botoșani face vreo nevăzută și câștigă la Cluj, atunci oltenii pot câștiga titlul dacă se impun la Giurgiu.

Cota 2 la pariuri din 29 iulie 2020

La capitolul formă de moment, atât Astra, cât și Craiova sunt cele mai bune echipe. Oltenii lui Bergodi au o serie de 6 victorii consecutive, în timp ce băieții lui Bogdan Andone au ajuns la 4 etape fără înfrângere, doar două fiind victorii. Bergodi a reușit să schimbe totul în bine, dar cel mai mult a reușit în linia defensivă și la capitolul moral. Oltenii păreau blazați, nu aveau încredere în ei, italianul a venit într-o perioadă extrem de dificilă, în luna aprilie, atunci când era stare de urgență. Bergodi a stat în izolare două săptămâni, a demonstrat că nu are COVID-19 și s-a dus să-și cunoască echipa.


Astra – Craiova 2 & peste 1,5 goluri @ 2.02

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Cota 2 la pariuri din 29 iulie 2020

Aceasta a răspuns extrem de pozitiv la șarmul italianului, totul fiind parcă desprins dintr-un film extrem de bun. Felul lui Bergodi de a face antrenamentele, de a-și motiva băieții, de a se bucura cu ei după vreun gol marcat, a reușit să unească un grup de jucători foarte buni, dar care nu formau o echipă. Dincolo, la Giurgiu, Bogdan Andone și Dani Coman încearcă din răsputeri să-și capaciteze jucătorii. Aceștia sunt neplătiți de foarte mult timp, nu au drept de participare în Europa League, dar moralul este la cote bune.

Nu știu exact cum reușesc cei doi, dar se pare că rețeta lor funcționează perfect în aceste momente grele. Cu o victorie, Astra nu reușește mare lucru, dar în cazul vreunei victorii obținute de către olteni, aceasta poate să fie egală cu câștigarea unui titlu. Dacă meciul se disputa în Bănie, atunci totul era mai ușor pentru Craiova, dar și în aceste condiții, fiind atât de aproape de titlu, Craiova trebuie să-și ofere posibilitatea de a intra în istoria fotbalului românesc.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!