Cota Zilei la pariuri, 23 martie 2020

Fiind foarte puține evenimente sportive, m-am gândit să vorbim despre posibilele transferuri de jucători. Nu știm exact cât o să mai dureze această carantină, dar omenirea lucrează intens pentru a reuși să readucă lucrurile la normal. Jucătorii sunt cu familiile lor în aceste momente, dar când se vor întoarce la treabă, zvonurile se vor transforma în realitate.

Cota Zilei la pariuri, 23 martie 2020

Antoine Griezmann, unul dintre cei mai buni fotbaliști din Europa. Acesta are o scădere evidentă în joc, iar acest lucru se întâmplă din cauza lipsei de adaptare la Barcelona. Nu orașul este problema, ci coechipierii săi. Griezmann vine de la o echipă unde era considerat vedetă, iar acum se mulțumește cu locul 3 la acest capitol, dacă este și pe 3.

Francezul juca un fotbal bazat pe contraatac cu Atletico Madrid, echipa sa nu domina meciurile, iar diferența între cum joacă Barcelona și cum joacă Atleti este colosală. Poate că și Griezmann și-a dat seama că a fost o decizie complet greșită să semneze cu Barcelona, dar tentația de a juca cu Messi și Suarez a fost imensă.


  • Griezmann la Real Madrid @ 34.00
  • Griezmann la Bayern @ 15.00
  • Griezmann la Chelsea @ 13.00
  • Griezmann la Manchester City @ 10.00
  • Griezmann la Manchester United @ 7.00
  • Griezmann la PSG @ 2.63


Din capul locului vedem două cote complet irealizabile, 13.00 la Chelsea și 15 la Bayern. Londonezii nu dispun de banii necesari pentru a efectua un astfel de transfer, iar nemții nu sunt genul de echipă ce vrea să facă un astfel de transfer. Pe lângă cele două cluburi, eu mă gândesc că și transferul la Real Madrid este destul de improbabil. Griezmann a evoluat foarte mult timp pentru rivalii din oraș, plus că a semnat între timp cu Barcelona, așa că nu pra văd o coeziune între Real Madrid și Griezmann.

Cota Zilei la pariuri, 23 martie 2020

Totul se schimbă când vorbim de City și United, cele două mari rivale din Manchester. Dacă City avea mari probleme din cauza transferurilor făcute în trecut și urma să primească o suspendare în Champions League, transferul la United pare destul de sigur. „Diavolii” au reușit cu jucători precum Griezmann, iar francezul pare că s-ar integra perfect într-o echipă din care lipsește un nume greu. Griezmann are capacitatea de a o ajuta pe United și de a deveni numărul 1 în acest club.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!