Cota Zilei la pariuri, 24 martie 2020

În campionatul nostru, Mbappe s-ar încadra lejer la regula U21. La vârsta sa, Mbappe are un titlu de campiona mondial, trei titluri de campion al Franței și un titlu de golgeter al Franței, în ediția 2018-2019. Chiar dacă evoluează la o super echipă, Mbappe vrea să încerce și într-un alt campionat, într-o altă țară.

Cota Zilei la pariuri, 24 martie 2020

Real Madrid este cel mai dornic club care vrea să obțină semnătura lui Mbappe și acest lucru nu este de condamnat. Un club cu trecutul lui Real Madrid, vrea doar jucători de talie mondială, iar Mbappe se încadrează perfect pe acest calapod. Jocul pe care îl are Real Madrid sub comanda lui Zidane, se cam potrivește unui fotbalist precum Mbappe. Aceasta accelerează foarte ușor cu mingea la picior, știe foarte bine jocul de contraatac, plus că are o disponibilitate enormă la efort.


  • Mbappe la Manchester City @ 13.00
  • Mbappe la Liverpool @ 15.00
  • Mbappe la Barcelona  @ 34.00
  • Mbappe la Juventus @ 61.00
  • Mbappe la Real Madrid @ 4.50
  • Mbappe la Bayern @ 151.00

Cannot find required Table


Un club la fel de bun pentru Mbappe este și Liverpool. Klopp poate lucra extrem de bine cu un jucător atât de talentat. Liverpool are o linie de atac foarte bună, dar dacă se reușește și transferul lui Mbappe, atunci totul se schimbă în Anglia. Totuși, Liverpool nu este cunoscut pentru sumele mari de transfer plătite, ba din contră. Fiind un caz special, Mbappe merită orice efort financiar.

Cota Zilei la pariuri, 24 martie 2020

Barcelona pare o destinație la fel de bună, problema este că acolo este Messi, iar dacă el nu își dă girul, Mbappe nu ajunge niciodată. Dacă ne gândim că Suarez a îmbătrânit un pic, dacă ne uităm la ceea ce joacă Griezmann, atunci transferul lui Mbappe nu pare chiar o iluzie. Să nu uităm că Mbappe a fost un fan de mic al Realului, având în colecția sa și o poză cu CR7, o poză ce a făcut multă vâlvă o perioadă.

Bayern și Dortmund nu sunt genul de cluburi care ar da sume fabuloase pe fotbaliști, așa că acestea sar din schemă. Juventus o să sufere foarte mult din punct de vedere financiar după această pauză, dar are avantajul de a-l avea în lot pe idolul lui Mbappe, Cristiano Ronaldo.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!