Cota Zilei la pariuri, 25 martie 2020

Paul Pogba este unul dintre răsfățații fotbalului, nu joacă nimic de când a plecat de la Juventus, dar continuă să fie considerat un jucător de TOP. Este greu de înțeles acest lucru, deoarece Pogba nu a adus niciun fel de plus valoare fotbalului, în ultima vreme.

Cota Zilei la pariuri, 25 martie 2020

Când evolua pentru Juventus, Pogba era un super fotbalist. Acesta trăgea efectiv echipa după el, se implica în toate atacurile, avea execuții individuale, lua acțiuni de unul singur, pe care și transforma în gol, era un jucător complet. Nu știu exact ce s-a întâmplat cu el, dar după ce a ieșit campion mondial cu Franța, în Rusia, Pogba a considerat că a dat tot ce putea fotbalului.


  • Pogba la Real Madrid @ 2.75
  • Pogba la Juventus @ 5.00
  • Pogba la PSG @ 6.00
  • Pogba la Barcelona @ 13.00
  • Pogba nu semnează nicăieri @ 2.2
  • Pogba în MLS @ 21.00

Cannot find required Table


Este mare păcat, Manchester United a avut o viziune cu acest jucător și s-a ars. Sunt tare curios cine vrea să mai riște în acest moment, eu cred că nimeni. Când spun nimeni, mă refer la vreun club mare din Europa, este posibil să ajungă undeva, pentru că la United nu prea mai are șanse de a juca, dar nu cred că poate ajunge la vreun club mare. Ser tot vorbește de Real Madrid, poate că Zidana a vrut la un moment dat să-l aducă, dar după toată nebunia asta, cred că a renunțat la idee.

Cota Zilei la pariuri, 25 martie 2020

Pogba pare și un om foarte indolent, un om care știe că a realizat ceva, știe că are un anumit statut, cere foarte mult de la ceilalți, dar nu este conștient că a murit din punct de vedere fotbalistic. Indolența poate distruge o carieră, iar Pogba este exemplul perfect. Dacă rămâne la United, ceea ce cred eu că o să se și întâmple, Pogba are șansa de a da ceva fotbalului, asta dacă nu a reușit să enerveze cumplit lumea și pe acolo. S-ar potrivi perfect în jocul pe care îl prestează Manchester United, dar și el trebuie să joace la nivelul de la Juventus.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!