fbpx

Cum încasezi ușor până la 125 RON de la Betfair făcând asta

Cei de la Betfair au intrat pe piața din România din postura de casă de pariuri focusată în primul rând pe sport și acest lucru se vede și din promoțiile pe care le au. În timp ce căutam evenimente să plasez un pariu am descoperit una dintre cele mai tentante promoții de pe piață când vine vorba despre biletele combinate.

Cum încasezi ușor până la 125 RON de la Betfair

Este vorba despre oferta Pariu Combinat, care aduce un bonus de 125 de lei dacă ai câștigat un combo cu o cotă de minimum 5.00.

$Price/mo

List item

List item

List item

Bonus de bun venit

Bonusuri săptămânale

Cel mai tare Cashout

L1160655W000329

RECOMAND

În primul rând, ai o săptămână la dispoziție să câștigi un pariu combinat cu o cotă minimă de 5.00. Așadar, te poți califica în fiecare săptămână, în intervalul luni – duminică. Primul tău pariu combo câștigător, cu o cotă care se încadrează la această promoție primește un bonus de 125 de lei.

Condiții de participare la promoție

O să îți explic în 3 pași cum poți profita de această promoție:

 CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT LA BETFAIR PARIURI SPORTIVE 

  • Optezi pentru promoție
  • Plasezi un pariu combinat câțtigător la o cotă minimă de 5.00
  • Primești un pariu bonus cu aceeași miză pentru pariuri sportive, până la 125 de lei

Bineînțeles, există niște reguli clare pentru aceste pariuri. Pariurile la care s-a folosit opțiunea Cash Out nu se iau în calcul, așa cum nici pariurile plasate cu bani bonus nu sunt considerate eligibile.

Bonusul este încărcat în contul tău până la ora 14:00 în cursul zilei de luni a următoarei săptămâni. Așadar, dacă ai câștigat bonusul sâmbătă, luni începi ziua cu un pariu pe care ți-l plătește Betfair.

Ce găsești în oferta de pariuri de la Betfair

Promoția este excelentă pentru pariorii care preferă biletele cu mai multe evenimente. Astfel, e suficient să faci un bilet combo, iar dacă ai câștigat primești și un bonus. Un fel de extra câștig la câștigurile obținute.

Oferta Betfair este foarte bogată, așa că mereu există evenimente de unde să alegem meciuri. De fiecare dată când am fost pe site-ul lor am văzut meciuri din fotbal, tenis de masă și multe alte sporturi care nu sunt cele mai populare.

Dacă luăm în calcul că și bonusul de bun venit este tot cu pariuri gratuite oferite pentru primele tale pariuri plasate, consider că Betfair este cea mai potrivită casă de pariuri pentru jucătorii pasionați cu adevărat de pariuri, deoarece fiecare activitate este premiată la un moment dat cu un bonus sau un pariu gratuit. Să nu mai spun de posibilitatea de a juca și la Exchange, un produs unic pe piața din România, care duce pariurile la un alt nivel din toate punctele de vedere.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!