fbpx

Cum joci loto la Superbet. Tutorial complet

Loteria este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din lume, însă cu toții știm cât de greu este să nimerești numerele norocoase ale loteriei naționale. Dacă vrei o alternativă unde este mult mai ușor să câștigi, atunci îți recomand jocurile de loto de la agențiile de pariuri. Dintre agențiile licențiate în România eu îți recomand Superbet, unde găsești cea mai mare varietate de jocuri de loterie.

Cum plasezi un bilet de loto la Superbet

$Price/mo

List item

List item

List item

Bonus de bun venit

Retrageri rapide

Cele mai mari cote

L1160659W000328

RECOMAND

Premiile de zeci de milioane de euro de la loteria națională îi atrag pe toți românii, însă știi deja cât de greu este să ghicești cele șase numere norocoase. De aceea îți recomand să joci loto la agențiile de pariuri, unde poți câștiga sume importante chiar și cu un singur număr ghicit. Dar nici măcar acesta nu este marele avantaj. Din punctul meu de vedere, cel mai important aspect este faptul că la alte loterii internaționale se extrag chiar și 20 de numere. Șansele să nimerești trei, patru sau cinci dintre acestea sunt mult mai mari. Voi detalia avantajele de a paria pe numerele norocoase la casele de pariuri în cele ce urmează, dar mai întâi vreau să te învăț cum poți să plasezi un bilet de loto la Superbet.

 CLICK AICI PENTRU A ÎNCEPE PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE LA SUPERBET 

Primul pas este să te loghezi în contul tău Superbet, sau să îți deschizi un cont accesând ACEST LINK, dacă nu ești deja înregistrat. Odată intrat pe superbet.ro, apasă pe butonul LOTO din meniul de sus al paginii. Ți se va deschide o nouă pagină cu toate jocurile de loterie disponibile. Selectezi jocul dorit și selectezi numerele. Acestea se vor adăuga pe biletul afișat în partea dreaptă a ecranului, ca în imaginea de mai jos. De remarcat că poți să selectezi mai multe numere, dar să alegi să joci în sistem. Poți câștiga deci chiar și cu un singur număr pe care l-ai ghicit. Iar suma pe care poți să o câștigi depinde tot de tine, pentru că poți să pariezi ce sumă vrei, începând cu 1 leu.

La Superbet loto sunt extrageri la fiecare 4 minute

Spuneam mai devreme că avantajele jocurilor de loterie la casele de pariuri sunt infinite în comparație cu jocul clasic de loto. Un avantaj evident este faptul că poți să câștigi la fiecare cinci minute. Da, ai citit corect, cinci minute. Nu trebuie să mai aștepți o săptămână întreagă ca să afli dacă ai câștigat. La Superbet loto ai extrageri la fiecare cinci minute.

 CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT DE LA SUPERBET 

Poți plasa pariuri în orice moment al zilei, știind că în numai câteva minute vei afla dacă ai câștigat. Și chiar dacă numerele tale nu au ieșit, ai o nouă șansă peste numai cinci minute. Ce poate fi mai simplu? Nici nu trebuie să îți faci griji că vei rămâne fără fonduri dacă pariezi prea mult, pentru că la astfel de loterii, suma minimă pe care o poți paria este de numai 1 leu. Practic, cu banii pe care îi dai pe o variantă simplă la Loteria Națională, la Superbet poți să joci cinci bilete. Iar șansele de câștig sunt de mii de ori mai mari.

Loto Polonia Keno la Superbet. Ce cote găsești

Una dinte cele mai apreciate loterii din oferta celor de la Superbet este Loto Polonia, un tip de loto Keno la care se extrag 20 de numere din 80. Totuși, tu poți să pariezi doar 16 numere, iar pe o linie de castig se iau in considerare doar opt. Practic, câștigul maxim este de 150.000 RON.

Un lucru extrem de important de menționat este faptul că, la majoritata caselor, la Loto Polonia se efectuează doar două extrageri pe zi, una la ora 15:00 și una la 22:40. Acest lucru poate da naștere unor situații frustrante, pentru că pariurile se închid cu 20 de minute înainte de extragere. Dacă ai plasat un bilet în acest interval de timp, el se va activa pentru următoarea extragere. O spun din proprie experiență. Când încă nu eram familiarizat cu aceste jocuri, mi s-a întâmplat să mă bucur pentru un bilet câștigător, doar pentru a afla că nu l-am plasat la timp și el s-a activat pentru extragerea de seară. Nu trebuie să vă mai spun cât de mare a fost dezamăgirea.

Totuși, la Superbet ai acum parte de extrageri la fiecare patru minute. Fie că ești într-o agenție stradală sau pe online, pariul tău se activează imediat pentru următoarea extragere.

Aspectul care sunt sigur că te interesează cel mai mult este cel al câștigurilor. Hai să trecem în revistă cotele pentru Loto Polonia Keno, în funcție de câte numere ai ghicit (1-8): 3.35 – 12.2 – 46 – 180 – 750 – 3.225 – 12.000 – 48.000.

Loto Italia Keno la Superbet. Cote mari

Italia Keno este o altă loterie extrem de populară, pentru că poți paria la orice oră din zi și din noapte, extragerile având loc la fiecare cinci minute. Vorbim despre o loterie în care se extrag 20 de numere din 90. Tu vei putea paria însă 16 numere și vor fi luate în considerare doar opt dintre ele. Poți să joci însă în ce sistem vrei și ai șansa să câștigi bani chiar și cu un singur număr ghicit. Iar la Superbet ai posibilitatea să joci atât în agențiile stradale, cât și în online.

Poate cel mai mare avantaj al jocului Loto Italia Keno sunt cotele, cele mai mari dintre toate loteriile din oferta Superbet. Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, convinge-te singur! Iată tabelul cotelor de la Loto Italia, în comparație cu alte loterii puse la dispoziție de Superbet.

Cote oferite pentru loto Grecia Kino la Superbet

Loteria Grecia Kino beneficiază la Superbet de cele mai bune cote dintre toți operatorii de pariuri licențiați în România. În plus, ai parte de extrageri la fiecare cinci minute, iar șansele tale de câștig cresc cu fiecare extragere. Chiar dacă nu avem parte de cote la fel de mari ca la jocul de loterie italian, trebuie să luăm în considerare faptul că aici se extrag 20 de numere din 80.

Ca și în cazul celorlalte două loterii menționate mai sus, la Superbet poți să plasezi 16 numere pe un bilet, iar o linie de câștig poate să conțină opt numere. Așadar, poți să joci doar în sistem 8/16. Marele avantaj al caselor de pariuri, în comparație cu Loteria Națională este faptul că poți să câștigi însă chiar și cu un număr. Hai să trecem în revistă cotele pentru Loto Polonia Keno, în funcție de câte numere ai ghicit (1-8): 3.8 – 15.5 – 70 – 295 – 1.400 – 6.700 – 26.000 – 125.000

Câștigă mai ușor cu ajutorul combinațiilor statistice

Am vorbit până acum despre avantajele de a juca loto la operatorii de pariuri, însă am omis intenționat un avantaj extrem de important. Ai observat probabil în imaginea de mai sus, cea în care ți-am prezentat un model de bilet, că deasupra numerelor pe care le poți selecta apar alte numere, scris cu un fond mai mic, de culoare verde sau roși. Poate că nu le-ai dat importanță, însă acele numere te pot ajuta extrem de mult ca să câștigi. Ce reprezintă ele?

Culoarea verde – reprezintă de câte ori a fost extras numărul respectiv în ultimele 24 de ore

Culoarea roșie – reprezintă seria de runde consecutive în care numărul respectiv nu a fost extras în ultimele 24 de ore

Poate părea dificil să centralizezi toate datele și să selectezi anumite numere după statisticile oferite de Superbet, însă nici nu e nevoie să faci acest lucru. Sistemul Superbet o face pentru tine! În stânga tabelului din care selectezi numerele tale norocoase ai o listă de opțiuni din care poți alege: cele mai rare 5 numere, cele mai frecvente 5 numere, perechea frecventă (2 numere), perechea frecventă cu cele mai multe apariții consecutive (2 numere), trio frecvent (3 numere) și trio frecvent cu cele mai multe apariții consecutive (3 numere). Acesta este de fapt marele avantaj al sistemului!

Rezultate loto la Superbet. Află dacă ai câștigat

În încheiere, trebuie să discutăm și despre ceea ce te interesează probabil cel mai mult – câștigul. Cu atâtea loterii puse la dispoziție de Superbet și extrageri la fiecare cinci minute, riști să te pierzi între atâtea numere. Poți să câștigi și nici să nu știi, sau poți să te bucuri pentru un câștig care nu este real. Cum ți-am spus mai devreme, eu chiar am pățit-o. Atunci am descoperit că există și siteuri care țin această evidență pentru tine. Cel mai bun dintre ele mi se pare lotostats.ro, datorită unei grafici extrem de simplu de urmărit. Iar actualizarea rezultatelor se face aproape instantaneu.

Bineînțeles, dacă nu ai multe bilete, poți să faci verificarea și pe siteul superbet.ro, unde pe pagina principală, în partea dreaptă a barei de meniu, ai opțiunea VERIFICARE BILET. Doar complezi câmpul cu codul biletului tău și sistemul își va afișa imediat dacă ai câștigat sau nu.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!