fbpx
spot_img

Cum vezi pe net LIVE VIDEO Campionatul Mondial de baschet FIBA 2019

Citește în continuare pentru a afla cum vezi LIVE VIDEO online pe desktop, telefon sau tabletă absolut toate meciurile de la Campionatul Mondial de baschet FIBA 2019. Nicio televiziune din România nu transmite acest eveniment, dar toate meciurile se văd online pe internet.  

Cum vezi pe net LIVE VIDEO Campionatul Mondial de baschet FIBA 2019

Toate meciurile de la CM de baschet 2019 se văd cu streaming live pe Fortuna

[supsystic-price-table id=85]
 • Depune minimum 25 RON și ai la dispoziție LIVE VIDEO toate meciurile de la CM baschet 2019. Poți depune și 10 RON dacă efectuezi o depunere printr-o agenție stradală Fortuna.

Mare atenție! Nu ești obligat să joci banii pe care i-ai depus. Îi poți retrage liniștit la finalul Campionatului Mondial de baschet, după ce ai urmărit toate meciurile.

Streaming-ul fiecărui meci îl găsești în secțiunea de PARIURI LIVE și va porni automat cu 2-3 minute înainte de ora de start. Mai mult, poți discuta pe LIVE CHAT alături de pasionații de baschet.

Cel mai așteptat eveniment al finalului de an se apropie de start. Campionatul Mondial de baschet din China va debuta în ultima zi a lunii august, cu marea finală de la Beijing programată pe 15 septembrie.

Cea de-a 18-a ediție a campionatului mondial de baschet aduce la start 32 de echipe, împărțite în 8 grupe. Primele două clasate din fiecare grupă vor promova în faza grupelor principale, în timp ce ultimele două vor intra pe traseul pentru stabilirea locurilor 17-32. În ambele cazuri se vor forma patru grupe de câte patru echipe. În grupele principale, primele două clasate se califică în sferturile de finală.

Componența grupelor:

 • Grupa A: China, Polonia, Coasta de Fildeș, Venezuela
 • Grupa B: Rusia, Argentina, Coreea de Sud, Nigeria
 • Grupa C: Spania, Iran, Puerto Rico, Tunisia
 • Grupa D: Italia, Serbia, Angola, Filipine
 • Grupa E: SUA, Turcia, Cehia, Japonia
 • Grupa F: Grecia, Muntenegru, Brazilia, Noua Zeelandă
 • Grupa G: Franța, Germania, Iordan, Republica Dominicană
 • Grupa H: Canada, Lituania, Australia, Senegal

Meciurile din prima fază a grupelor încep pe 31 august, balul fiind deschis de confruntarea dintre țara gazdă, China, și Coasta de Fildeș, și se încheie pe 5 septembrie. O zi mai târziu vor lua startul meciurile din faza grupelor principale.

Programul fazei finale:

10-11 septembrie: SFERTURI DE FINALĂ (se joacă la Dongguan și Shanghai)
12 septembrie: semifinalele pentru locurile 5-8 (Dongguan/Shanghai)
13 septembrie: SEMIFINALE (Beijing)
14 septembrie: finalele pentru locurile 5-8 (Beijing)
15 septembrie: FINALELE (Beijing)

CM baschet FIBA 2019. Scurt istoric

a avut ediţia inaugurală în 1950 şi se desfăşoară la fiecare patru ani. Este considerată a doua cea mai importantă competiţie sportivă a lumii, la nivel de echipe naţionale, după Cupa Mondială de fotbal. De altfel, până în 2014, cele două competiţii se disputau în acelaşi an. Pentru a evita însă concurenţa între cele două competiţii, organizatorii Campionatului Mondial de baschet au decis să întârzie următoarea ediţie cu un an, astfel încât să nu se mai suprapună pe viitor cu competiţia fotbalistică. Astfel s-a ajuns ca turneul din China să se dispute în 2019.

Aşa cum probabil te aşteptai, cea mai titrată echipă din istoria Cupei Mondiale este naţionala Statelor Unite ale Americii. Reprezentanta celui mai puternic campionat de baschet de pe planetă (NBA) are în palmares 5 titluri mondiale, 3 medalii de argint şi patru medalii de bronz. Concurenţa americanilor este dată de o naţională care între timp s-a desființat. Este vorba de Iugoslavia, care are şi ea cinci trofee în palmares şi 3 medalii de argint. Diferenţa este făcută de medaliile de bronz, Iugoslavia are doar două. Dacă luăm însă în considerare şi palmaresul Serbiei, Iugoslavia şi continuatoarele ei ar fi în continuare pe primul loc. Cele mai tari meciuri live de la Campionatul Mondial de baschet vor fi disponibile cu streaming de calitate HD.

Streaming online CM baschet 2019 FIBA
Streaming online CM baschet 2019 FIBA

Pentru americani, cel mai dureros a fost faptul că Iugoslavia a cucerit trofeul inclusiv la singura ediție a Cupei Mondiale disputată pe tărâm american, în 2002. A fost al cincilea și ultimul titlu pentru naționala iugoslavă, care un an mai târziu avea să dispară. Americanii au dezamăgit crunt la acea ediție, fiind eliminați chiar de iugoslavi în sferturile de finală. Au terminat în cele din urmă pe locul al șaselea, pierzând în fața Spaniei finala pentru locul 5.

După acel moment de cotitură, la naționala SUA s-a produs declicul. La următoarea ediție, americanii au terminat pe locul al treilea, pentru ca la următoarele două ediții (2010 și 2014) să își adjudece titlul mondial.

Clasamentul medaliilor la Cupa Mondială de baschet:

 1. Statele Unite: 12 medalii (5 aur, 3 argint, 4 bronz)
 2. Iugoslavia: 10 medalii (5 aur, 3 argint, 2 bronz)
 3.  URSS: 8 medalii (3 aur, 3 argint, 2 bronz)
 4.  Brazilia: 6 medalii (2 aur, 2 argint, 2 bronz)
 5.  Argentina: două medalii (1 aur, 1 argint)
 6.  Spania: o medalie (1 aur)
 7.  Rusia: două medalii (2 argint)

Cote pariuri pentru Campionatul Mondiale de baschet

Cupa Mondială de baschet din China este tratată cu o deosebită atenţie şi de casele de pariuri. Niciunul dintre meciuri nu lipseşte din ofertă, iar la majoritatea dintre ele aveţi la dispozieţie zeci, chiar sute de variante de pariere. În cele ce urmează voi vorbi însă despre cotele speciale ale competiţiei

Cote pentru câştigătoarea competiţiei

Cea mai titrată echipă din istoria Cupei Mondiale, SUA este văzută şi în acest an ca mare favorită. Cota pentru ca Dream Team-ul american să îşi treacă în palmares al treilea trofeu consecutiv şi al şaselea din istorie este de numai 1.55. Interesant este că pe locul doi în preferinţele bookmakerilor se regăseşte o echipă care nu are încă niciun titlu în palmares – Serbia, 4.50

 • Statele Unite – 1.55
 • Serbia – 4.50
 • Grecia – 9.00
 • Spania – 15.00
 • Franţa – 25.00
 • Australia, Lituania – 40.00
 • Italia, Argentina – 100.00

Cote pentru câştigătoarele de medalii

Pariurile pentru câştigătoarele de medalii se fac individual pe echipă. Îţi alegi echipa şi spui dacă va lua sau nu medalie. Iar unele cote sunt extrem de interesante. De exemplu, cota pentru ca Statele Unite să nu ia medalie (Da, ştiu, e imposibil!) este de 7.00. Iată însă câteva cote extrem de atractive care merită pariate:

 • Serbia câștigă medalie – 1.50
 • Spania câștigă medalie – 2.80
 • Grecia nu câștigă medalie – 1.60
Cine transmite Campionatul Mondial de baschet 2019
Cine transmite Campionatul Mondial de baschet 2019

Cote pentru câștigătoarele grupelor

Dacă nu vrei să pariezi pe câştigătoarele de medalii sau ale competiţiei, atunci cea mai bună alegere este să pariezi pe câştigătoarele de grupe. E mult mai simplu, pentru că ai de ales dintre doar patru echipe, iar în calcule cu adevărat intră maxim două pentru fiecare grupă în parte. Îţi va fi deci mult mai uşor să faci alegerea corectă. E adevărat că nu ai parte de cote la fel de mari, dar dacă le combini, atunci poţi să faci bani mulţi.

 • Grupa A: Polonia – 2.25, China – 2.25, Venezuela – 6.00, Coasta de Fildeș – 25.00
 • Grupa B: Argentina – 1.85, Nigeria – 3.50, Rusia – 4.00, Coreea de Sud – 200.00
 • Grupa C: Spania – 1.01, Puerto Rico – 12.00, Iran – 100.00, Tunisia – 100.00
 • Grupa D: Serbia – 1.13, Italia – 5.25, Angola – 150.00, Filipine – 15.00
 • Grupa E: SUA – 1.01, Turcia – 15.00, Cehia – 50.00, Japonia – 250.00
 • Grupa F: Grecia – 1.20, Brazilia – 7.00, Muntenegru – 8.00, Noua Zeelandă – 30.00
 • Grupa G: Franța – 1.20, Germania – 5.00, Iordan – 15.00, Republica Dominicană – 150.00
 • Grupa H: Australia – 2.25, Lituania – 2.50, Canada – 4.00, Senegal – 250.00

Echipele colorate cu verde ar fi alegerile mele pentru aceste pariuri. Dacă le-aș combina aș obține un bilet de cotă 16.93, o cotă care vă poate aduce un câștig frumușel.

Nu în ultimul rând, vreau să îți mai vând un pont. La unele case de pariuri poți să pariezi și pe faptul că anumite echipe termină sau nu neînvinse. Cotele sunt atât de absurde pentru unele echipe încât nu trebuie să le iei în seamă. Eu însă cred că merită să pariezi pe faptul că SUA va termina neînvinsă – cota 1.55.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!