fbpx

De ce Betfair are cel mai bun Cash Out din România

Pe lângă ofertele de bun venit, promoțiile zilnice sau numărul mare de evenimente din ofertă, mai există o funcție foarte importantă care face diferența între o casă de pariuri de top și una mediocră. Este vorba despre cea mai populară funcție pe care o au pariorii la dispoziție, Cash Out.

De ce Betfair are cel mai bun Cash Out

$Price/mo

List item

List item

List item

Bonus de bun venit

Bonusuri săptămânale

Cel mai tare Cashout

L1160655W000329

RECOMAND

Trebuie să recunosc că am luat toate site-urile de pariuri din România la mână și nu există foarte multe care se pot lăuda cu un Cash Out de top. Cu toate acestea, pot spune foarte sincer că Betfair are, fără discuții, cel mai bun Cash Out din România.

Ce înseamnă un Cash Out de top

  • În primul rând, în opinia mea, un site de pariuri care îți oferă Cash Out trebuie să îți dea posibilitatea să îl folosești la maximum. Și Betfair știe exact cum să facă acest lucru. Chiar dacă jucătorul se apropie de poartă periculos, cotele nu sunt blocate instant, ci există șansa să dai Cash Out chiar și cu câteva secunde înainte de a se întâmpla o fază importantă. Aici, comparația cu celelalte site-uri din România nu are rost, pentru că la unele dintre ele am văzut că blochează cotele chiar și imediat după ce jucătorul din atac a trecut puțin de linia de la mijlocul terenului.
  • Un alt avantaj al Cash Out-ului de la Betfair este suma de bani care îți este oferită înapoi. Aici, casele de pariuri au diferite strategii, și pun un procent pentru Cash Out cât mai mic din margine, pentru a face profit, dar cei de la Betfair sunt conștienți cât de importantă este această funcție pentru pariuri și oferă mereu sume mai mari decât competitorii.
  • Un alt lucru care m-a surprins plăcut la opțiunea Cash Out de la Betfair este numărul foarte mare de evenimente și tipuri de pariuri la care o pot utiliza. Nu se limitează la piețele clasice (rezultat final, pauză, numar de goluri, sub/peste) ci oferă aproape la toate tipurile de pariuri din oferta unui meci. Având această variantă, cei de la Betfair îmi permit să joc piețele preferate, mai puțin cunoscute, mult mai relaxat, pentru că știu că în orice clipă pot da Cash Out și recupera o parte din bani dacă meciul nu a luat-o în direcția dorită.

 CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT LA BETFAIR PARIURI SPORTIVE 

Cum să folosești funcția Cash Out la maximum

În încheiere, o sa vă dau niște sfaturi legate de Cash Out și cum să utilizați această funcție la maximum. În primul rând, este foarte important să urmăriți partida pe care ați pariat, pentru a vedea cum decurg lucrurile. Dacă ați plasat un bilet pre-match, nu vă grăbiți să vindeți biletul când nu se dau goluri în primele minute. Recomand să jucați un pariu live după ce ați urmărit câteva faze din meci, iar dacă lucrurile nu decurg bine pentru pariul pre-match, să îl vindeți după o perioadă de timp și să vă mutați pe pariuri live.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!