Este mentalitatea pe care foarte mulți pariori din România o au din păcate. În special cei care își fac deja clasicele bilete la agențiile stradale.
„Hai, frate, să băgăm un bilet!”. Așa începe totul. Nu e orice fel de bilet însă, ci unul care conține aproape toată oferta de pariuri sportive din ziua respectivă. 20 de meciuri pe puțin, ca să prinzi și bonusul dublu, că, deh, una e să iei 20.000 de lei, alta e să iei 40.000 de lei. Totul cu o miză de 2-3 lei. Vă spun de pe acum că merită să citiți și articolul Cum ne putem pierde ușor banii la pariuri în era adjectivelor
Desigur, asta se întâmpla o dată la un milion de bilete jucate, iar tu nu ești norocosul. Feed-ul de Facebook, site-urile de ponturi și alte canale mass-media ne bombardează cu titluri de genul: “A dat lovitura vieții cu 2 lei pariați!”, “Pariorul anului! A câștigat 90.000 de lei cu 30 de meciuri” sau “Câștig colosal la pariuri cu 20 de cote pe favorite”.
Aceste titluri ne apar atât de frecvent în fața ochilor încât începem să credem că asta trebuie să facem pentru a câștiga la pariuri…
O altă perspectivă
Nu e deloc așa. Să ne gândim un pic. Tocmai am pus 20 de meciuri pe bilet. Ce înseamnă asta? Statistic vorbind, ca să ne iasă biletul, depindem de forma sportivă a minimum 440 de fotbaliști și de hotărârile inspirate a celor 60 de arbitri care conduc aceste partide. Mai punem și cei 40 de antrenori de pe băncile tehnice și deja e mai rău ca la 6/49. Sunt câteva dintre motivele pentru care biletele cu favorite nu ies niciodată.
Data viitoare când pariem, haideți să încercăm să jucăm un bilet care să ne aducă un posibil câștig de 30 de lei. Știu, e penibil, noi vrem să dăm lovitura vieții mereu când jucăm la pariuri. Doar nu ne vom lăuda tovarășilor noștri că am câștigat 30 de lei? Vor râde de noi. Mai bine să pierdem săptămânal. E cool pe la noi…