Despre mine

Pariuri sportive pe intelesul tuturor

Salut,

Eu sunt Andrei Dumitru!

Ce surpriză, nu? Cine s-ar fi gândit la asta în momentul când a intrat pe andrei-dumitru.ro? 

Ar trebui să vă fac o prezentare standard, precum cea a unui „expert” în măsură de a vă da sfaturi să câștigați la pariuri.

Ar trebui să folosesc cuvinte precum „încredere”, „siguranță”, „profit” sau „verde”.

Ar trebui să fac multe, dar nu le voi face…

Contrar tuturor celorlalți care încearcă să vă vândă visuri prin ponturi sigure, când ele de fapt sunt doar vise, eu vreau să vă spun din start că nu sunt un expert în pariuri sportive.

Nici eu și nici altcineva care deține un site pariuri ori apare în emisiuni de pariuri la TV sau pe net. Există vreo facultate în acest domeniu și nu știu eu?

Vreau să realizăm împreună ce nu s-a mai realizat vreodată în acest domeniu. Să dăm la o parte limbajul și sfaturile de lemn și să spunem lucrurilor pe nume. Să le privim exact așa cum sunt ele, nu cum vor alții să pară.

Ce am pentru voi concret? Vin cu trei categorii simple:

AZI PARIEM – În această rubrică vă voi prezenta atât prin conținut scris, cât și prin conținut VIDEO pronosticurile mele zilnice. Pe unele le voi câștiga, pe altele le voi pierde, vă spun de pe acum…

CUM PARIEM – Aici veți găsi sfaturi cu adevărat utile despre pariurile sportive. Nu sunt expert, dar îmi place logica. Iar dacă și vouă vă place, cu siguranță veți fi mai mult decât interesați de această categorie.

UNDE PARIEM – Este categoria unde voi analiza cu atenție și corectitudine fiecare casă de pariuri online licențiată la noi. E mare lucru să pariezi într-un loc unde să-ți placă și să nu ai probleme de orice fel.

Cam atât despre mine și planul meu. Orice întrebare aveți, mi-o puteți trimite prin formularul de contact din partea dreaptă.

Baftă!


Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc o zi inspirată! Dacă vrei să fii la curent cu tot ceea ce postez zilnic, abonează-te la platformele mele

Buton de YouTube

Buton de Facebook

Buton de instagram

Buton de mail