fbpx

Două ponturi pe goluri din 14 ianuarie 2021

Două dintre echipele ce fac spectacol în Serie A, se pregătesc de dueluri în Cupa Italiei. Atalanta și Sassuolo, avem norocul că nu joacă una împotriva celeilalte, cred că ne așteptam la o partidă cu 7 plus.

Două ponturi pe goluri din 14 ianuarie 2021

Echipa lui Răzvan Marin, Cagliari, se duelează cu Atalanta, la Bergamo. La ce ne-a arătat Atalanta în 2021, Cagliari nu are nicio șansă la nimic. Lotul celor de la Atalanta nu este foarte mare, așa că foarte mulți dintre titularii de zi cu zi se vor afla în primul unsprezece de astăzi. Atalanta a jucat trei meciuri în 2021, are 3 victorii și un golaveraj de 12-1. Ultima înfrângere a celor de la Atalanta a fost în 28 noiembrie, așadar a trecut ceva timp de atunci.


Sassuolo – Spal GG @ 1.62
Atalnta – Cagliari Peste 2,5 @ 1.33

PARIAZĂ BILETUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Două ponturi pe goluri din 14 ianuarie 2021

Cagliari se concentrează mai mult pe Serie A, nu cred că vrea să riște ceva cu în meciul de Cupa Italiei. Răzvan Marin este titular constant la Cagliari, nu este un jucător decisiv, dar pe poziția sa nici nu trebuie să fie. Cagliari are o serie de 4 înfrângeri consecutive în Serie A, acolo sunt problemele importante. Atalnata o să câștige la handicap acest joc, nu are cum să se încurce cu o echipă aflată în derivă.

Sassuolo a terminat în „GG” ultimele 6 partide consecutive. Golaverajul de Serie A al lui Sassuolo este 30-26, după doar 17 etape disputate. Fiind destul de aproape de locurile ce o pot duce în Europa, Sassuolo cred că este conștientă că nu se poate implica în lupta pentru Cupa Italiei, așa că s-ar putea să vedem o lini secundă a echipei gazdă. În aceste condiții, Spal ar avea o șansă imensă la calificare. Oaspeții se bat la promovare în Serie B, dar în deplasările din această competiție au marcat doar 8 goluri. Nu știu, un „GG” pare destul de ok la acest joc.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!