Freebet pariuri sportive în 2019. Cum primești 200 RON zilnic la Sportingbet

Importante

Îți arăt ce pariez zilnic la Fortuna. Începem săptămâna cu un alt bilet de 10 RON

Casa de pariuri sportive Fortuna este extrem de îndrăgită de către români. M-am gândit că ar fi util să...

Biletele mele jucate la Superbet. Am câștigat 7 din ultimele 8 bilete puse la Superbet! Pe ce am jucat luni 100 RON

Superbet este cel mai mare brand de pariuri sportive din România, cu aproximativ 1.000 de agenții stradale și o...

Strategie pariuri pe goluri. Două bilete la rând câștigate! 100 RON miza pe trei meciuri de luni

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis...
Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Sportingbet, agenție licențiată în România, vine cu o promoție extrem de atractivă în întâmpinarea clienților săi. Practic, orice pariu pe care îl depui îți poate aduce și mai multe fonduri pentru pariere.

Ca să poți beneficia de această promoție trebuie doar să fii client al Sportingbet. Dacă nu ai deja un cont, nu mai pierde timpul și intră chiar acum în joc. În plus, poți beneficia de un bonus de până la 200 RON la prima depunere.

Cum primești un freebet la pariuri sportive în 2019

Este extrem de simplu să intri în posesia pariurilor gratuite. Trebuie doar să plasezi cât mai multe pariuri multiple, cu două sau mai multe selecții, iar Sportingbet îți va oferi un freebet a cărui valoare poate să ajungă până la 200 RON. Iar oferta nu este singulară. Poți profita în fiecare zi de ea.

Atenție! Pentru a te califica la această promoție, fiecare cotă de pe biletul multiplu trebuie să fie de minim 1.50.

Cum primești un freebet la pariuri sportive în 2019
Cum primești un freebet la pariuri sportive în 2019

Cu cât pariezi mai mult, cu atât valoarea freebet-ului va fi mai mare. Statistica pariurilor creditate se va face zilnic, începând cu ora 9:00, până la ora 8:59 a doua zi. Toate pariurile soluționate în acest interval de timp vor fi luate în considerare, iar odată cu intrarea în următoarea zi a promoției, freebet-ul îți va fi alocat în cont în maximum patru ore.

Tabelul complet cu pariuri gratuite oferite de Sportingbet

Cum spuneam, cu cât pariezi mai mult, cu atât valoarea freebet-ului crește. Vorbim despre șase niveluri de premiere, cea mai mică valoare fiind de 4 RON, iar cea mai mare de 200 RON.

Tabelul complet cu pariuri gratuite oferite de Sportingbet
Tabelul complet cu pariuri gratuite oferite de Sportingbet

Atenție! Freebet-ul pe care îl primești poate fi folosit în decurs de 24 de ore, altfel îți va fi retras. Doar pariurile soluționate în cadrul aceleiași runde (perioada de 24 de ore mai sus amintită) se vor califica pentru această promoție. Dacă pe bilet ai un eveniment cu finalitatea după ora 8:59, atunci el nu va fi luat în considerare.

Condiții de rulaj pentru freebet. Ce trebuie să faci

  • În fiecare rundă vor fi luate în considerare doar pariurile pe bani reali. Dacă folosești sume din contul de bonusuri, pariul nu se va califica pentru această promoție.
  • Dacă ai beneficiat deja de un Freebet, folosirea acestuia nu se ia în considerare în runda următoare.
  • Pariurile anulate din diverse motive, ori pariurile închise prin opțiunea cash-out nu se califică nici ele pentru promoția Sportingbet.
  • Sunt eligibili doar clienții Sportingbet care au disponibilă această promoție în secțiunea “Promotiile mele”

Ce găsești în oferta de pariuri sportive de la Sportingbet

Poate părea o condiție destul de riscantă faptul că fiecare cotă de pe biletul multiplu trebuie să fie de minim 1.50. La Sportingbet beneficiezi însă de unele dintre cele mai bune cote oferite de operatorii licențiați la noi în țară. Iar oferta este una dintre cele mai cuprinzătoare de pe piață.

Ce găsești în oferta de pariuri sportive de la Sportingbet
Ce găsești în oferta de pariuri sportive de la Sportingbet

Sportingbet îți pune la dispoziție cele mai recente cote la meciurile de fotbal din peste 150 de campionate din jurul lumii. De la Liga I și campionatele tari din vestul Europei, până la competiții mai puțin mediatizate, din țări precum Arabia Saudită, Tanzania sau Uganda. În plus, cotele se actualizează constant, iar Sportingbet îți pune la dispoziție tot felul de statistici, ca să pariezi inteligent. Dacă nu te-am convins încă, trebuie să știi că din oferta Sportingbet nu lipsesc nici competiții de renume, precum Campionatul European U-21, preliminariile EURO 2020, Cupa Asiei pe Națiuni sau Copa America.

Dar fotbalul nu este singurul care se califică pentru promoția de Freebet de la Sportingbet. Și tenisul are un loc bine stabilit, iar în ofertă vei regăsi toate meciurile din turneele WTA și ATP, turnee mari sau mici. Ai din ce alege dacă vrei să pariezi pe tenis la Sportingbet, pentru că vei găsi pariuri disponibile aproape în fiecare zi a anului.

Pariuri in ultimul moment la Sportingbet
Pariuri in ultimul moment la Sportingbet

Surprizele nu se opresc aici, pentru că Sportingbet te poartă prin tot universului sportului. Nu mai puțin de 30 de discipline sportive găsești în ofertă, de la cele îndrăgite de români, ca baschetul, handbalul sau voleiul, până la cel mai puțin cunoscute, ca bandy, cricket, floorball sau sporturi galice. De asemenea, ai la dispoziție pariuri pe divertisment sau pe politică.

Revenind la promoția de FreeBet, trebuie să mai spun că platforma sportingbet.ro îți oferă marele avantaj de a-ți afișa în fiecare moment, pe pagina principală, evenimentele care sunt în plină desfășurare sau care stau să înceapă. Astfel, vei fi tot timpul informat cu privire la evenimentele pe care poți paria pentru a putea beneficia tot timpul de această promoție. Zeci de meciuri îți sunt la dispoziție în orice moment.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole noi

Ponturi pariuri Spania – România Preliminarii EURO 18 noiembrie 2019

Preliminariile Campionatului European programează la începutul acestei săptămâni meciurile din ultima etapă. România joacă acum împotriva Spaniei, luni, de...

Bilet goluri 18 noiembrie 2019

Trei meciuri am selectat pentru biletul de goluri de luni, 18 noiembrie. Este vorba despre trei meciuri din preliminariile europene, Irlanda - Danemarca, Malta...

Ponturi pariuri Irlanda – Danemarca Preliminarii EURO 18 noiembrie 2019

Grupa D din preliminariile UEFA Euro 2020 își programează, luni, meciurile din ultima etapă. La Dublin, naționala Irlandei primește vizita Danemarcei, cu începere de...

Pontul Zilei Andrei Dumitru 18 noiembrie 2019

Începem săptămâna cu un pont din preliminariile Campionatului European de tineret. La Velika Gorica, naționala Croației primește vizita Cehiei, cu începere de la ora...

Îți arăt ce pariez zilnic la Fortuna. Începem săptămâna cu un alt bilet de 10 RON

Casa de pariuri sportive Fortuna este extrem de îndrăgită de către români. M-am gândit că ar fi util să vă arăt ce pariez zilnic...

Alte articole

- Advertisement -
error: Content is protected !!