Gets Bet – Oferta de pariuri sportive, verificare bilet și agenții

Importante

Biletele mele jucate la Superbet. Am revenit cu un bilet cu 100 RON miza pentru vineri

Superbet este cel mai mare brand de pariuri sportive din România, cu aproximativ 1.000 de agenții stradale și o...

Îți arăt ce pariez zilnic la Fortuna. Am revenit pentru marți cu un bilet de 10 RON

Casa de pariuri sportive Fortuna este extrem de îndrăgită de către români. M-am gândit că ar fi util să...

Strategie pariuri pe goluri. Biletul meu de marți. Am pus 100 RON pe două meciuri pe goluri

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis...
Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Gets Bet este una dintre cele mai îndrăgite agenții de către pariorii care preferă să joace la „colțul străzii”. Nu e de mirare însă. Aici găsim o ofertă extrem de bogată la pariuri sportive și promoții avantajoase pentru clienți. Din păcate, în România nu găsim prea multe agenții Gets Bet. 

Puteți arunca o privire și pe articolele despre Excelbet și Total Bet, două branduri care rivalizează cu Gets Bet.

Oferta de pariuri sportive

Toate variantele de pariuri care contează sunt disponibile la Gets Bet atât pentru meciurile importante, cât și pentru cele mai puțin interesante. Cotele sunt decente, în media celorlalte case de pariuri terestre din țara noastră.

PARIUL ȘANSĂ

Este o promoție disponibilă pentru toate sporturile din oferta Get Bet. Pentru a beneficia de ea, trebuie să pariați cel puțin 11 evenimente pe bilet, la cotă minimă 1.25 fiecare. Dacă un singur meci de pe bilet va pica, atunci veți primi 10% din produsul celorlalte cote câștigătoare. De menționat că biletul va fi în continuare valabil și în situația în care unul sau mai multe meciuri va fi anulat (cota 1.00).

PARIUL ȘANSĂ FOTBAL

Este o promoție asemănătoare celei anterioare, cu mențiunea că în această situație se iau în calcul doar meciurile din oferta de fotbal Gets Bet. În plus, la pariul șansă pe fotbal veți primi 15% din produsul tuturor cotelor câștigătoare, dacă veți pierde un singur meci pe bilet.

PARIUL ȘANSĂ 200

Dacă biletul pe care ați pariat are un curs final de minimum 200.00 și ați pierdut un meci, atunci veți încasa miza biletului x 10. Se aplică bonusul valoric cel mai mare în situațiile în care biletul este eligibil și pentru pariul șansă pe fotbal.

PARIUL MAXI-COTE

În fiecare zi, bookmakerii Gets Bet vor alege pentru voi șase meciuri din ofertă cărora le vor mări cotele de bază pentru rezultat final și șansă dublă. Nu pot fi combinate între ele, dar le puteți juca pe bilete împreună cu oricare alte partide, dar nu mai puțin de șase.

SUPER BONUS

La Get Bet primiți bonusuri suplimentare pentru fiecare bilet câștigător cu cel puțin șase evenimente, la cote minime de 1.35. Această promoție nu poate fi combinată cu promoția MAXI-COTE.

 • 6 Evenimente: 5%
 • 7 Evenimente: 10%
 • 8 Evenimente: 15%
 • 9 Evenimente: 20%
 • 10 Evenimente: 25%
 • 11 Evenimente: 30%
 • 12 Evenimente: 35%
 • 13 Evenimente: 40%
 • 14 Evenimente: 45%
 • 15 Evenimente: 50%
 • 16 Evenimente: 55%
 • 17 Evenimente: 60%
 • 18 Evenimente: 65%
 • 19 Evenimente: 70%
 • 20 Evenimente: 75%
 • 21 Evenimente: 80%
 • 22 Evenimente: 85%
 • 23 Evenimente: 90%
 • 24 Evenimente: 95%
 • 25 Evenimente sau mai multe: 100%

Verificare bilet la Gets Bet

Procedura de verificare a biletului la această agenție este extrem de simplă. Trebuie să intrați pe site-ul GetsBet pentru pariuri în agenție, iar apoi să căutați o imagine asemănătoare celei de mai jos. O veți găsi în zona superioară a platformei, partea dreaptă.

verificare bilet gets bet

Treceți în caseta respectivă seria pe care o găsiți pe bilet și apăsați fie tasta ENTER, fie acel buton verde care are pe el o lupă.

get bet verificare bilet

După ce ați îndeplinit acești pași, ar trebui să vă apară automat meciurile de pe biletul vostru sub forma de mai jos.

get s bet verificare bilet

Puține agenții Gets Bet în țară

Din păcate, pe site-ul oficial Gets Bet nu avem la dispoziție lista completă a agențiilor, dar vă pot spune că numărul lor nu este unul foarte mare. În schimb, este afișat programul agențiilor, unul clasic, cu ora de deschidere la 10:00 și cea de închidere la 22:00, cu menținea că programul poate fi prelungit dacă sunt evenimente LIVE în ofertă.

Program agenții Gets Bet
Program agenții Gets Bet

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole noi

Ponturi pariuri Manchester City – Manchester United Premier League 7 decembrie 2019

Mare derby în etapa a 16-a din Premier League. Manchester City și Manchester United se întâlnesc în derbyul orașului. ...

Cota 2 din 7 decembrie 2019. Miza pe Bundesliga și La Liga

Biletul de Cota 2 de sâmbătă, 7 decembrie 2019, este compus din două meciuri. Am ales să vă prezint două partide din fotbal, cele...

Biletul Zilei din 7 decembrie 2019

Biletul Zilei de sâmbătă, 7 decembrie, este compus din trei meciuri. Este vorba despre două partide din fotbal, toate din campionate diferite. Am analizat...

Ponturi pariuri FC Barcelona – Mallorca La Liga 7 decembrie 2019

Mallorca se deplasează pe terenul celor de la FC Barcelona, sâmbătă, de la ora 22:00, în cadrul etapei a 16-a din La Liga. Partida...

Ponturi pariuri Lazio – Juventus Serie A 7 decembrie 2019

Finalul de săptămână programează derbiul dintre Lazio și Juventus, în etapa a 15-a din campionatul Italiei. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 21:45. Ponturi...

Alte articole

- Advertisement -
error: Content is protected !!