Home


Despre Andrei Dumitru

Salut! Eu sunt Andrei Dumitru și îți urez bun găsit pe site-ul meu de ponturi pariuri sportive! Vreau să ne cunoaștem mai bine, așa că m-am gândit să-ți fac o prezentare a valorilor și obiectivelor mele în această industrie a jocurilor de noroc.

Este Andrei Dumitru tipster profesionist?

Te avertizez din start că nu sunt tipster profesionist. Din punctul meu de vedere, aceasta e o meserie inventată de pe urma căreia băieții deștepți vor să facă bani de pe urma naivilor. Nu există profesia de „tipster profesionist” în codul muncii. Cred că toți suntem simplii pariori care ne formăm opinii asupra evenimentelor sportive pe care le urmărim la TV și pariem ca atare. Mereu am fost de părere că nu există formula magică la pariuri sportive din moment ce avem peste 20 de agenții licențiate care produc sute de milioane de euro anual. Totuși, ce face diferența între un parior bun și cei care pierd constant?

Pariuri sportive cu Andrei Dumitru

M-am apucat de pariuri online repede. Imediat cum am împlinit 18 ani, mi-am făcut un card bancar și am deschis cont la fiecare casă de pariuri online licențiată în România la acea vreme. Nu mi-a luat prea mult timp să-mi dau seama că între pariurile în agenție și pariurile online sunt diferențe uriașe. Sincer să fiu, în primele șase luni am pierdut o mulțime de bani la pariuri live. Credeam că știu totul despre fotbal și sport în general, însă mai târziu aveam să-mi dau seama că nu știam mare lucru despre pariuri. Chiar dacă aveam informații despre echipe și jucători, făceam mereu alegerile greșite, iar lipsa de experiență la pariuri online m-a împins să joc sume tot mai mari pentru a-mi recupera banii pierduți. Desigur, acest lucru nu s-a întâmplat. Nu atunci.

Cum am învățat să câștig la pariuri

Pentru mine, progresul înseamnă să pui întrebările potrivite. Astfel, după șase luni în care am pierdut constant, am luat o foaie și un pix și am început să-mi pun cât mai multe întrebări pentru a afla de ce pierd bani. Răspunsurile au venit imediat. În primul rând, dacă ești începător și intri direct în pariuri live, e cea mai mare greșeală pe care o poți face. Din experiență îți spun să fi cumpătat și să nu începi cu o bancă mai mare de 100 RON, chiar dacă dispui poate de mai mulți bani. E nevoie de o perioadă de adaptare ca să înțelegi exact ce trebuie să faci la pariuri online.

Motivul pentru care pierdeam constant la pariuri live era acela că alegeam variantele greșite. Pare logic, dar hai să-ți explic detaliat. E precum o investiție pe Wall Street. Trebuie să vinzi când toată lumea cumpără și să cumperi când toată lumea vinde. De multe ori mă bucuram că văd două goluri marcate în zece minute și imediat puneam o sumă importantă pe minimum cinci goluri în meci. Însă bookmakerii știu prea bine cum stă treaba. Ei cresc imediat liniile (ori le scad) în funcție de ceea ce se întâmplă în meci, indiferent de sport. Oferă așa-numitele „momeli”. Practic, dacă un meci avea cota 1.70 pentru Peste 2,5 goluri la startul lui, după ce se vor marca două goluri repede va avea cota 1.70 la Peste 4,5 goluri. Nimic schimbat, însă nu și în opinia mea.

Așadar, întotdeauna încearcă să-ți pui cât mai multe întrebări atunci când pariezi. Îți vei da seama singur de lucrurile pe care le-ai făcut greșit și le vei îndrepta pe viitor. Experiența proprie e cea mai bună învățătură.

De ce nu cred în ponturi plătite la pariuri sportive

De când mi-am lansat canalul de YouTube, foarte multă lumea s-a arătat dispusă să-mi ofere bani în schimbul unor ponturi la pariuri sportive. Așa cum am spus și la începutul acestui text, nu există profesia de tipster profesionist. Trebuie să gândim logic: dacă cineva ar câștiga constant la pariuri sume mari, deci ar mai solicita bani altor persoane? Eu nu trăiesc din pariuri sportive și nu intenționez să fac asta. În plus, ceea ce îți prezint ție sunt opiniile mele asupra unor meciuri. Nu am ponturi sigure sau meciuri aranjate așa că nu pot garanta pentru niciun pronostic.

Cea mai bună strategie la pariuri sportive

Mulți pariori mă întreabă de asemenea ce strategii sigure există la pariuri sportive. Păi, hai să vedem. Sunt unele persoane care îți vor prezenta strategii matematice precum Martingale. Dar matematica nu are treabă cu pariurile, deși așa ar părea. Nu poți câștiga la pariuri sportive cu formule matematice. Dacă ar exista un sistem matematic dovedit și acceptat de casele de pariuri, atunci nu ar mai exista industria jocurilor de noroc. Toată lumea s-ar folosi de el și agențiile ar intra în faliment.

Pentru mine, cea mai bună strategie la pariuri sportive este informația pe care tu o acumulezi. Fie că urmărești meciurile, fie că asculți opinia mea sau a altcuiva, fie că citești zilnic articole, important este să acumulezi cât mai multă informație și experiență deopotrivă. Vei vedea că pe parcurs lucrurile se vor îmbunătăți. Nu cred în strategii, dar cred în logică și în rațiune, așa că iată câteva sfaturi pe care ți le pot dezvălui:

  • Pariază doar pe competițiile pe care le urmărești la TV și asupra cărora te poți informa
  • Pariază doar pe variantele clasice precum rezultat final, șansă dublă, total goluri sau handicap. Nu te arunca la variante complicate pe care nu le stăpânești bine
  • Pune mizele pe bilet în funcție de numărul meciurilor jucate. Scade miza cu cât joci mai multe meciuri și crește-o când alegi mai puține partide.
  • Fă pauze scurte sau pariază sume mici atunci când pierzi mult. Inevitabil se va întâmpla asta.
  • Evită să faci trecerea de la hobby la viciu, linia dintre cele două este foarte subțire la jocurile de noroc.

Cum profităm de bonusuri la pariuri online

Atunci când ești începător la pariuri sportive, casele de pariuri online te așteaptă cu o mulțime de bonusuri de bun venit. Totuși, nimeni nu-ți dă bani gratis, deși unele agenții îți mai oferă din când în când bonusuri fără depunere. Ca să intri în posesia banilor din acele bonusuri trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj. Fii foarte atent întotdeauna la condițiile pe care agențiile ți le impun atunci când primești un bonus de bun venit. Unele te vor obliga să rulezi banii din cont în șapte zile pe cote mari, altele îți vor da la dispoziție poate 60 de zile pe cote accesibile. Un bonus pariuri mare nu înseamnă neapărat și bani reali. Cu cât va fi mai mare bonusul, cu atât mai mici șanse vei avea să-l rulezi.

Ponturi pariuri gratuite cu Andrei Dumitru

De când am apărut în industria pariurilor online, cei care mă urmăresc știu că tot conținutul pe care îl ofer este întotdeauna gratuit și așa va rămâne. Rubrici precum Biletul Zilei sau Cota 2 le poți găsi în orice moment pe site-ul meu. Pe canalul de YouTube ai în mare măsuri pronosticuri din fotbal, însă din când în când ofer și ponturi din tenis sau din baschet.

Biletul Zilei oferit de Andrei Dumitru

Fără îndoială, cea mai importantă rubrică este cea de la biletul zilei. Orice parior care caută ponturi la pariuri se va uita prima dată la biletul zilei. Pe site-ul meu îl puteți găsi zilnic, fiind format din 2-3 meciuri în care eu am mare încredere. Rata de câștig este una foarte bună, în special în timpul sezonului competițional, când în desfășurare sunt toate ligile pe care le pot urmări la TV și asupra cărora mă pot informa ușor.