fbpx

Îți arăt cum îți deschizi un cont la Fortuna online

Salut! În continuare îți voi arăta cât de simplu este să-ți deschizi un cont la Fortuna online. Dacă ai jucat până acum la pariuri sportive în agențiile Fortuna, cu siguranță îți recomand să le încerci și oferta de pe site. 

Cum îți deschizi un cont la Fortuna online

$Price/mo

List item

List item

List item

Bonus de bun venit

Bilet bonus dublu

Dublu Happy Hour

L1160665W000326

RECOMAND

Dar hai să nu mai pierdem timpul și să-ți prezint pas cu pas cum îți deschizi un cont la Fortuna online. În primul rând, click pe banner-ul de mai jos ca să ajungi pe pagina de înregistrare.

 CLICK AICI PENTRU A ÎNCEPE PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE LA FORTUNA 

Chiar dacă ești pe calculator, laptop, telefon sau tabletă, nu are nicio importanță. Procedura va fi aceeași. Iată ce trebuie să treci în dreptul fiecărui câmp care îți va apărea pe site-ul Fortuna. Este doar un exemplu ceea ce vezi mai jos. Trebuie să-ți treci datele tale personale.

Dar e în regulă să-ți lași datele personale pe un site? Pe orice site, cu siguranță nu! Dar pe efortuna.ro vorbim despre siguranță maximă: e una dintre puținele companii de pariuri care are firma și sediul în România, deține licență pe următorii zece ani din partea ONJN și are aproximativ 1.000 de agenții terestre. Siguranță mai mare decât la Fortuna nu există.

EXEMPLU ÎNREGISTRARE

 • Email: exemplu@yahoo.com
 • Nume de utilizator: IonPopescu678
 • Parola: Exemplu9 (trebuie să aibă 8-20 caractere și cel puțin o majusculă, o literă mică și o cifră)
 • Prenume: Ion
 • Nume: Popescu
 • Adresa: Aleea Dreptății nr 15 (atenție: nu puneți virgule sau puncte)
 • Oraș: București
 • Cod poștal: 021987*
 • CNP: 1200124980043
 • Telefon mobil: 0711111111
 • Cod promoțional: nu scrieți nimic

* Dacă nu știți codul poștal, căutați aici: LISTĂ CODURI POȘTALE

La final trebuie să bifezi cele două căsuțe (SUNT DE ACORD CU PROCESAREA DATELOR + CONFIRM CĂ AM PESTE 18 ANI), iar apoi apeși butonul galben ÎNREGISTRARE. Dacă în continuare ai nelămuri, poți să-mi scrii în privat pe pagina de Facebook Ponturi Andrei Dumitru și te voi ajuta chiar eu personal.

Așa trebuie să-ți arate ecranul de înregistrare pe desktop.

Așa trebuie să-ți arate ecranul de înregistrare pe mobil. Completează câmpurile cu * ca să ajungi la următorul pas.

 CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT DE LA FORTUNA 

Cam asta ar fi legat de partea de înregistrare la Fortuna. Dacă nu ai mai pariat niciodată online, mare atenție să joci sume mici la început, până te acomodezi cu platforma. Nu îți recomand să intri direct în pariurile live, unde e cel mai ușor mod de a-ți pierde banii. Pariază o săptămână atât cote individuale, cât și bilete, iar în momentul când te-ai aocmodat cu platforma Fortuna, poți începe să joci din când în când și la live.

Un alt sfat pe care ți-l ofer în calitate de parior care a jucat cam pe la toate agențiile online, începe să pariezi pe desktop, e mult mai comod. Știu că în prezent ne petrecem foarte mult timp pe telefoanele noastre mobile, însă, dacă ești începător în lumea pariurilor online, e posibil să-ți fie greu să umbli pe telefon prin ofertă. Așa cum ți-am spus și mai sus cu pariurile live, începe să pariezi pe desktop o săptămână și fă trecerea spre telefon treptat. Totul trebuie luat pas cu pas pentru că la pariuri graba strică treaba întotdeauna. Ideea finală este să încerci să faci bani în timp, nu să cauți să te îmbogățești peste noapte. Acesta a fost tutorialul meu pentru tine, sper că te-a ajutat, iar dacă ai orice fel de întrebare legată de Fortuna, o poți lăsa aici în comentarii.

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!