fbpx
spot_img

Noul bonus de bun venit de la Betfair. Cum primești 550 RON

Betfair, casa de pariuri online la care joc cel mai frecvent, are un nou bonus de bun venit. Citiți în continuare pentru a afla cum puteți încasa 550 RON extra la pariuri sportive. 

Așa cum ne-am obișnuit, activarea unei oferte de bun venit la Betfair se face prin utilizarea unui cod promoțional în momentul înregistrării.

Noul bonus de bun venit de la Betfair

  1.  DESCHIDE AICI UN CONT LA BETFAIR 
  2. Folosește codul  ZSKW11  în momentul înregistrării
  3. Felicitări! Ești eligibil pentru activarea bonusului de 550 RON

Cum încasezi 550 RON bonus la pariuri sportive

Odată ce ai îndeplinit pașii de mai sus, ești pregătit pentru a încasa bani extra din partea Betfair timp de zece săptămâni! Da, ai auzit bine! Bonusul se împarte în mod egal, iar tot ce trebuie să faci este să depui și să pariezi câte 50 RON.

  • Efectuează o depunere în valoare de minimum 50 RON utilizând cardul tău bancar. Orice altă metodă pentru depunere nu se califică pentru acordarea bonusului.
  • Pariază echivalentul acestei sume pe o cotă individuală de minimum 1.60 sau pe un bilet care conține o cotă de minimum 1.60.
  • În momentul când pariul tău este soluționat, indiferent dacă ai câștigat sau ai pierdut biletul, Betfair îți oferă în mod gratuit 50 RON bonus.
  • Repetă procesul săptămânal timp de zece săptămâni, iar în total te vei alege cu 550 RON bonus gratuit.

Condițiile de rulaj ale noului bonus de bun venit Betfair

Ca orice bonus oferit la pariuri online, trebuie să îndeplinim o serie de condiții pentru a putea transforma suma în bani reali.

Spre exemplu, la Betfair, condițiile de rulaj sunt extrem de avantajoase. Astfel, pentru a transforma în bani reali bonusul de 550 RON pe care îl poți încasa de la Betfair în decurs de zece săptămână, trebuie să respecți următoarele condiții:

  • Pariază de 6 ori suma primită. Exemplu: 6×50 RON = 300 RON
  • Alege doar cote de minimum 1.60
  • Rulează bonusul în maximum 7 zile de la primirea lui

Asta este tot! V-am spus că sunt condiții de rulaj foarte simple. Cotele de 1.60 sunt la îndemâna tuturor, în vreme ce durata îndeplinirii rulajului este mai mult decât suficientă.

Desigur, inutil să vă reamintesc că această ofertă este valabilă doar pentru secțiunea de pariuri sportive a site-ului Betfair, nu puteți da cashout la pariurile plasate inițial din bani reali și nu aveți voie să vă deschideți mai multe conturi de pe aceeași adresă de IP.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!