Oferta Casa Pariurilor. Ce meciuri sunt astăzi

Importante

Biletele mele jucate la Superbet. Am revenit cu un bilet cu 100 RON miza pentru vineri

Superbet este cel mai mare brand de pariuri sportive din România, cu aproximativ 1.000 de agenții stradale și o...

Îți arăt ce pariez zilnic la Fortuna. Am revenit pentru marți cu un bilet de 10 RON

Casa de pariuri sportive Fortuna este extrem de îndrăgită de către români. M-am gândit că ar fi util să...

Strategie pariuri pe goluri. Biletul meu de marți. Am pus 100 RON pe două meciuri pe goluri

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis...
Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Oferta Casa Pariurilor păstrează tradiția începută și construită, de-a lungul anilor, de Fortuna. Începând cu primele luni din 2018, Casa Pariurilor a căpătat o nouă față și a început să-și facă loc printre cele mai importante agenții de pariuri de pe piața din România. Bonusurile atractive, promoțiile diversificate, cotele atrăgătoare și opțiunile variate sunt doar câteva dintre punctele forte de la Casa Pariurilor.

Și vă spuneam mai sus de Fortuna. Poate că vă întrebați care este legătura dintre cele două agenții. Așa cum am specificat la începutul articolului nostru, Casa Pariurilor și-a schimbat strategia și a intrat în luptă cu „băieții mari” de pe piața românească. Unul dintre cei mai puternice grupuri din Europa Centrală și din Europa de Sud-Est, Fortuna, cu acțiuni în România, Cehia, Polonia și Slovacia, a preluat, în februarie 2018, Casa Pariurilor de la Hattrick Sports Group. Astfel, în urma tranzacției care s-a ridicat la aproximativ 85 de milioane de euro, Casa Pariurilor și-a ridicat standardele și a început să impună noi reguli pe piața pariurilor din România.

Oferta Casa Pariurilor din agenții

Odată intrată în familia Fortuna, Casa Pariurilor a introdus oferte și promoții interesante, iar acum oferta este generoasă pentru toți pariorii care trec pragul agențiilor. E clar, totul se învârte în jurul „sportului rege”, însă, pe lângă fotbal, Casa Pariurilor vă oferă șansa de a miza pe meciuri din tenis, handbal, baschet, hochei, iar lista poate continua așa la nesfârșit. Aici puteți vedea meciurile oferite de Casa Pariurilor astăzi!

CASA PARIURILOR OFERTA COMPLETĂ

 • Fotbal
 • Tenis
 • Handbal
 • Baschet
 • Volei
 • Hochei
 • Lupte
 • Rugby
 • Sporturi americane
 • Fotbal australian
 • Fotbal în sală
 • Motorsport

Oferta Casa Pariurilor fotbal

Așa cum vă spuneam, fotbalul este sportul în jurul căruia se învârte toată strategia gândită de Casa Pariurilor. Cele mai importante cote și cele mai interesante opțiuni de pariere din oferta Casa Pariurilor pe fotbal provin din campionatul intern, Liga, dar și din cele mai importante competiții europene, precum Liga Campionilor, Europa League, Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A sau Ligue 1.

Oferta Casa Pariurilor tenis

Oferta Casa Pariurilor pe tenis conține meciuri chiar și pentru cei pretențioși pariori. Aici găsiți cote și opțiuni de pariere pentru partide de la turneele Challenger, ITF, dar și de la cele mai tari competiții din „sportul alb”. Însă, la fel ca și la Fortuna, din păcate, la cele mai importante turnee ATP și WTA, oferta Casa Pariurilor nu este prea bogată. Fiecare meci, indiferent de miză și de importanță, nu conține mai mult de zece opțiuni de pariere pentru fiecare partidă în parte. În cazul în care doriți o ofertă mai variată, puteți accesa categoria online de la Casa Pariurilor.

Alte servicii oferite de Casa Pariurilor

Casa Pariurilor are în vedere ca experiența clienților săi să fie cât mai simplă și cât rapidă. Astfel, dacă veți intra să vă faceți biletul pe site-ul agenției, nu veți fi nevoiți să accesați alte motoare de căutare pentru a vă lua informațiile care vă interesează. Casa Pariurilor are un serviciu special, creat doar pentru voi, unde puteți vedea toate statisticile înaintea fiecărui meci, indiferent de sport. Aflați procedura de Verificare bilet Casa Pariurilor.

Oferta Casa Pariurilor fotbal
Oferta Casa Pariurilor fotbal

La fel de util este și sistemul prin care vă puteți concepe șase bilete în același timp. Se află în dreapta ecranului și este foarte bine gândit, astfel încât puteți umbla foarte ușor, fără bătăi de cap. Puteți afla din acest articol Program agenții Casa Pariurilor. Când e deschis.

Casa Pariurilor ofertă la pariuri online

Casa Pariurilor și-a făcut un nume pe piața offline a pariurilor din România, însă, pe partea online, nu stă la fel de bine. Oferta este săracă, în comparație cu celelalte site-uri de tradiție în pariurile online, însă, odată cu intrarea pe această piață, Casa Pariurilor face tot posibilul pentru a ține pasul, astfel încât, în acest moment, are și o aplicație stabilă pe smartphone și pe tabletă.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole noi

Ponturi pariuri Manchester City – Manchester United Premier League 7 decembrie 2019

Mare derby în etapa a 16-a din Premier League. Manchester City și Manchester United se întâlnesc în derbyul orașului. ...

Cota 2 din 7 decembrie 2019. Miza pe Bundesliga și La Liga

Biletul de Cota 2 de sâmbătă, 7 decembrie 2019, este compus din două meciuri. Am ales să vă prezint două partide din fotbal, cele...

Biletul Zilei din 7 decembrie 2019

Biletul Zilei de sâmbătă, 7 decembrie, este compus din trei meciuri. Este vorba despre două partide din fotbal, toate din campionate diferite. Am analizat...

Ponturi pariuri FC Barcelona – Mallorca La Liga 7 decembrie 2019

Mallorca se deplasează pe terenul celor de la FC Barcelona, sâmbătă, de la ora 22:00, în cadrul etapei a 16-a din La Liga. Partida...

Ponturi pariuri Lazio – Juventus Serie A 7 decembrie 2019

Finalul de săptămână programează derbiul dintre Lazio și Juventus, în etapa a 15-a din campionatul Italiei. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 21:45. Ponturi...

Alte articole

- Advertisement -
error: Content is protected !!