fbpx
spot_img

Până la 50 RON înapoi! Cum îți poți asigura pariurile combinate la Betfair

Casa de pariuri online Betfair vine cu o promoție specială pentru pariurile combinate din același meci, prin care puteți recupera până la 50 RON pe zi, sub formă de pariuri bonus. În continuare, vă prezint cum puteți să profitați de această ofertă.

Asigurare Pariu Combinat la Betfair. Ce trebuie să știi

Mai întâi de toate, trebuie să știți că această ofertă este valabilă până la finalul lunii noiembrie 2021, pentru pariurile plasate pe Fotbal, NFL și NBA. Vă puteți bucura zilnic de ea, dacă plasați un pariu combinat cu minimum 4 selecții din același meci, la o cotă totală de cel puțin 2.00/bilet.

Țineți cont că pariurile plasate pe alte sporturi în afara celor menționate, precum și cele puse din fonduri bonus nu sunt luate în considerare pentru această promoție.

Ce bonus câștigi și cum îl poți juca

Dacă respectați aceste cerințe simple, sunteți automat înscriși în promoție, ceea ce înseamnă că dacă sunteți scoși de pe bilet de o singură selecție, veți recuperați până la 50 RON zilnic, sub forma unui bonus.

Bonusul se acordă a doua zi la prânz, este valabil timp de 7 zile și vă puteți bucura de el tot la pariurile combinate din același meci, la fotbal, NBA și NFL. Să fie verde!

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!