Pariu fără risc 250 RON de la Unibet. Așa îl activezi! VIDEO

Importante

Îți arăt ce pariez zilnic la Fortuna. Începem săptămâna cu un alt bilet de 10 RON

Casa de pariuri sportive Fortuna este extrem de îndrăgită de către români. M-am gândit că ar fi util să...

Biletele mele jucate la Superbet. Am câștigat 7 din ultimele 8 bilete puse la Superbet! Pe ce am jucat luni 100 RON

Superbet este cel mai mare brand de pariuri sportive din România, cu aproximativ 1.000 de agenții stradale și o...

Strategie pariuri pe goluri. Două bilete la rând câștigate! 100 RON miza pe trei meciuri de luni

Prieteni, în acest articol veți găsi toate pronosticurile pe goluri oferite de mine pe durata lunii octombrie. Am decis...
Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

Unibet, agenție licențiată în România, vine în întâmpinarea noilor săi clienți cu o ofertă extrem de atractivă. Poți beneficia și tu de un pariu fără risc de până la 250 RON, dacă îți deschizi acum un cont pe unibet.ro.

Oferta celor de la Unibet se adresează tuturor persoanelor rezidente în România, care au cel puțin 18 ani și care nu au cont deschis pe unibet.ro! Nu mai pierde timpul, durează doar cinci minute să te înregistrezi și să beneficiezi de această ofertă.

Cum beneficiezi de pariul fără risc de la Unibet în 2019

Pariul fără risc este un bonus de bun venit în comunitatae unibet.ro. Este extrem de simplu să beneficiezi și tu oferta de pariu fără risc. Tot ce tebuie să faci este să te înregistrezi pe unibet.ro și să selectezi din lista de oferte pe cea a pariului fără risc.

Bonusul se aplică în procent de 100%, în limita a 250 de RON. După ce te-ai înregistrat, trebuie să plasezi un prim pariu. Dacă pariul este câștigător, atunci bonusul este finalizat. Dacă pariul este necâștigător, primești înapoi miza pariată, în limita a 250 RON.

Cum beneficiezi de pariul fără risc de la Unibet în 2019

Condiții de rulaj pariu gratuit 250 RON Unibet

Poate că oferta celor de la Unibet nu se compară cu cele oferite de alte agenții de pariuri online licențiate în România, însă avantajul celor de la Unibet stă în alte lucruri. Mai exact, în condițiile de rulaj. Dacă la alte case de pariuri, pentru a putea retrage bonusul, sunteți obligat să pariați de zece sau de douăzeci de ori suma primită, la Unibet, trebuie să o faceți doar de trei ori.

Exemplu: Dacă miza primului pariu este de 150 RON și pariul este declarat necâștigător, vă calificați pentru a primi înapoi cei 150 RON. Pentru a-i putea retrage, trebuie să pariați în total 3X150=450 RON.

  • Pentru a te califica pentru oferta de pariu fără risc, cota primului pariu trebuie să fie de cel puțin 1.40.
  • Bonusul este valabil doar dacă pariezi pe evenimente pre-meci sau live. Pariurile combinate pre-meci și live nu se califică pentru această promoție.
  • În cazul în care primul pariu este de tip sistem, se va lua în considerare doar prima coloană stabilită.

Alte lucruri de știut despre pariul fără risc de 250 RON

Bonusul este valabil 30 de zile, timp în care trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj pentru a putea retrage banii. Dacă în această perioadă nu s-a îndeplinit condiția de rulaj de a paria de trei ori valoarea bonusului, atunci banii aferenți acestuia îți vor fi anulați.

Atenție! Dacă plasezi o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulaj, bonusul și câștigurile generate de acesta vor fi anulate.

Doar primul pariu plasat se califică pentru acest bonus, indiferent de momentul validării acestuia. De exemplu, dacă primul pariu a fost plasat pentru un meci care se încheie la ora 22:00, iar apoi pariezi pe un meci care se încheie la ora 21:00, se va califica pentru bonus meciul care se termină la ora 22:00.

De ce Unibet este casa de pariuri online numărul 1 în România

Companie cu peste 20 de ani de experiență în domeniul pariurilor online, Unibet și-a câștigat extrem de repede clienții în România. Acest lucru se datorează celei mai cuprinzătoare oferte de pe piața pariurilor sportive de la noi, dar și a platformei online extrem de simplu de folosit.

La Unibet găsești cea mai variată ofertă de pariuri, inclusiv pentru sporturi și evenimente de nișă. De la fotbal și tenis, ajungem până la bandy, șah, curse de cai și de câini, darts, floorball, surfing, trotting sau wrestling. De asemenea, găsești pariuri din politică și din divertisment.

Alte lucruri de șiut despre pariul fără risc de 250 RON

 

Eforturile companiei de a le oferi clienților o experiență completă a pariurilor a fost recunoscută și de comunitatea online a pariurilor. Începând cu 2014, compania a fost recompensată cu cele mai important premii în cadrul EGR Awards. Unibet a fost declarat cel mai bun operator online de pariuri în 2014, 2015 și 2016. De asemenea, a fost declarat cel mai bun operator de pariuri in-play în 2015, iar un an mai târziu a câștigat și premiul pentru cel mai responsabil operator din punct de vedere social.

Peste 10.000 de transmisiuni live lunar pe Unibet

Pe unibet.ro găsești nu doar cele mai bune cote, la cea mai completă ofertă de pariere din mediul online de la noi. Ai parte și de transmisiuni în direct, de la cele mai importante competiții, fie că vorbim de fotbal, tenis sau baschet. Ai peste 10.000 de transmisiuni live în fiecare lună, astfel încât să pariezi informat și responsabil.

Niciodată nu a fost mai simplu să pariezi. Ai sute de cote pentru fiecare eveniment și poți urmări meciul în aceeași pagină. În plus, pe unibet.ro găsești cele mai elocvente rezultate și statistici. Nu vei fi luat niciodată prin surprindere.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole noi

Ponturi pariuri Spania – România Preliminarii EURO 18 noiembrie 2019

Preliminariile Campionatului European programează la începutul acestei săptămâni meciurile din ultima etapă. România joacă acum împotriva Spaniei, luni, de...

Bilet goluri 18 noiembrie 2019

Trei meciuri am selectat pentru biletul de goluri de luni, 18 noiembrie. Este vorba despre trei meciuri din preliminariile europene, Irlanda - Danemarca, Malta...

Ponturi pariuri Irlanda – Danemarca Preliminarii EURO 18 noiembrie 2019

Grupa D din preliminariile UEFA Euro 2020 își programează, luni, meciurile din ultima etapă. La Dublin, naționala Irlandei primește vizita Danemarcei, cu începere de...

Pontul Zilei Andrei Dumitru 18 noiembrie 2019

Începem săptămâna cu un pont din preliminariile Campionatului European de tineret. La Velika Gorica, naționala Croației primește vizita Cehiei, cu începere de la ora...

Îți arăt ce pariez zilnic la Fortuna. Începem săptămâna cu un alt bilet de 10 RON

Casa de pariuri sportive Fortuna este extrem de îndrăgită de către români. M-am gândit că ar fi util să vă arăt ce pariez zilnic...

Alte articole

- Advertisement -
error: Content is protected !!