fbpx
spot_img

Pariuri gratuite pe eSports la MaxBet. Joacă 50 RON gratis!

MaxBet, agenție licențiată în România, îți oferă șansa să te implici în fenomentul e-sports și să faci bani în același timp, grație unei serii de bonusuri extrem de atractive.

Bonus fără depunere 50 RON la verificare pentru eSports

[supsystic-price-table id=81]

E-Sports este probabil domeniul cu cea mai spectaculoasă creștere pe plan mondial. Și în România a ajuns să atragă tot mai mulți jucători, iar acum poți să te implici și tu în acest fenoment, chiar dacă nu ești un înebunit după jocurile video. La MaxBet poți să pariezi pe cele mai importante competiții de e-sports, beneficiind de cele mai tari bonusuri, cu o investiție minimă.

Primul bonus pe care ar trebui să îl activezi este cel pentru verificare. Vorbim despre un bonus de 50 RON care se acordă fără să fie nevoie să faci vreo depunere. Vorbim despre un bonus unic în online-ul românesc, care ți se acordă atunci când faci verificarea KYC a contului.

Ca să intri în posesia bonusului de verificare în valoare de 50 RON trebuie să intri în secțiunea PROFILUL MEU. Apoi apeși butonul VERIFICARE și încarci documentele. După ce procesul de verificare a fost finalizat, iar documentul validat, intră la rubrica Bonus Disponibil și introdu codul 50ESPORTS.

 CLICK AICI PENTRU A ÎNCEPE PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE LA MAXBET 

Condiții de rulaj pentru bonusul de bun venit:

  • pariurile plasate trebuie să aibă cota cuprinsă între 1.90 și 20.00. În cazul pariurilor combinate, fiecare selecție trebuie să aibă cota de minimum 1.40.
  • bonusul trebuie rulat de 10 ori pentru a putea retrage câștigurile generate de acesta.
  • pentru a putea retrage câștigurile e necesară o primă depunere de cel puțin 100 RON.
  • termenul de valabilitate al bonusului este de 30 de zile, timp în care trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj, altfel bonusul și câștigurile generate de acesta vor fi anulate.

Pariezi 50 RON, primești 100 RON pariuri gratuite!

După ce ai jucat bonusul de bun venit, poți să beneficiezi de un nou bonus, care se acordă la prima depunere. Astfel, dacă faci o primă depunere în valoare de minimum 50 RON, vei primi două pariuri gratuite în valoare de 50 RON fiecare.

 CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT DE LA MAXBET 

Tot ce trebuie să faci ca să beneficiezi de bonusul de primă depunere pentru ESports este să depui minimum 50 RON și să introduci codul promoțional ESPORTS la rubrica bonusuri disponibile. Apoi plasezi un pariu cu miza minimă de 50 RON pe orice eveniment din secțiunea de jocuri video și bonusul îți va fi activat. Vei avea astfel încă două pariuri de 50 RON la dispoziție.

Condiții de rulaj pentru bonusul de primă depunere:

  • pariurile trebuiesc plasate pe cote de minim 1.85 și maxim 20.00. În cazul pariurilor combinate, fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.35.
  • nu sunt acceptate pariurile contradictorii. În cazul în care sistemul detectează o astfel de practică, bonusul și câștigurile generate de acesta îți vor fi anulate.
  • pariurile fără risc au o valabilitate de 3 zile.

Cel mai important aspect al bonusului de primă depunere este faptul că poți să transformi banii  bonus în bani reali fără să trebuiască să pariezi o anumită sumă. Practic, dacă pariurile plasate prin FreeBet sunt câștigătoare, contul îți va fi creditat cu bani reali.

ATENȚIE! Câștigul maxim care poate fi revendicat este de 10 ori valoarea Pariului Gratuit primit. Asta înseamnă că, pentru fiecare Freebet, poți să revendici câte 500 RON.

Oferta de eSports de la MaxBet. Pe ce poți miza

MaxBet este primul operator de pe piața pariurilor din România care a înțeles cât de îndrăgite sunt competițiile de eSports. Nicăieri nu vei mai găsi bonusuri dedicate pariurilor pe competiții de jocuri pe calculator și nicăieri nu vei găsi o ofertă la fel de mare de competiții.

În oferta Max Bet vei regăsi competiții de Counter Strike, DOTA 2, League of Legends, King of Glory, Hearthstone, Starcraft 2 sau Rocket League.

În plus, poți paria pe aceste competiții și în sistem LIVE, cu zeci de variante de pariere pentru fiecare meci în parte. Poți să pariezi pe câștigătorul meciului, pe scor sau pe diferite frameuri ale jocului. Iar jucătorii care se înfruntă sunt de cel mai înalt nivel.

Fenomenul eSports, o piață în continuă dezvoltare

Fenomentul competițiilor de jocuri video a început cu adevărat în 1990, când Nintendo a organizat primul Campionat Mondial al jocurilor pe calculator. De atunci, popularitatea fenomenului a crescut într-un ritm incredibil, ajungându-se ca, în ziua de azi, competițiile să se desfășoare pe stadioane, în fața a zeci de mii de oameni, și să fie urmărite în online de milioane de alți fani din întreaga lume.

De popularitatea acestor competiții s-a convins și Comitetul Olimpic Internațional, care în 2017 a luat în discuție pentru prima oară posibilitatea să introducă jocurile pe calculator în competiția olimpică. Deocamdată nu s-a luat o astfel de hotărâre, însă acel comitet a concluzionat că “jocurile pe calculator pot fi considerate sport al minții”, asemeni șahului, pentru că jucătorii au nevoie de un regim de antrenament care poate fi comparat cu al sportivilor din competițiile tradiționale.

Reacția Comitetului Olimpic Internațional a determinat alte asociații continentale să includă E-Sports în programul campionatelor pe care le orgnanizează. Spre exemplu, ediția din 2022 a Jocurilor Asiei va conține competiții de e-Sports.  HearthstoneStarcraft II și  League of Legends sunt deocamdată luate în considerare.

Și premiile din competițiile de jocuri pe calculator au ajuns să rivalizeze cu cele mai importante competiții sportive. Spre exemplu, Turneul “The International” din acest an, dedicat jocului DOTA 2, a avut un fond de premiere de aproape 35 de milioane de dolari pentru cele 18 echipe participante.  De asemenea, Cupa Mondială de Fortnite a avut un fond de premiere de peste 15 milioane de dolari, iar Campionatul Mondial de League of Legends a avut premii totale in valoare de aproape 10 milioane de dolari.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!