Pontul Zilei Andrei Dumitru 18 noiembrie 2019

Începem săptămâna cu un pont din preliminariile Campionatului European de tineret. La Velika Gorica, naționala Croației primește vizita Cehiei, cu începere de la ora 19:00.

Pontul Zilei Andrei Dumitru 18.11.2019

Duelul de luni aduce față în față două dintre candidatele la calificare din grupa a patra. Ierarhia grupei este condusă de Grecia, care a adunat zece puncte din primele patru partide, în timp ce reprezentativa Cehiei stă pe poziția a doua, la două puncte în urmă. De cealaltă parte, croații, care erau marii favoriți ai grupei, stau doar pe poziția a patra, la patru puncte în urma liderului, dar și cu un meci mai puțin disputat decât cele două echipe amintite mai sus.


Croatia U21 – Cehia U21 GG @ 1.64

Cannot find required Table


Fosta adversară a României la Campionatul European din această vară, Croația a avut un start neașteptat de slab în actuala campanie. A pierdut cu 1-2 în fața Scoției, într-un meci pe care l-a avut în mână. Echipa și-a revenit însă bine și a legat apoi două victorii consecutive cu outsiderele grupei, Lituania și San Marino, reușind să marcheze zece goluri în cele două meciuri și să primească unul singur. Faptul că echipa a jucat doar trei meciuri până acum este un aspect extrem de important. În cazul unei victorii în meciul de astăzi, croații ar devansa Cehia în clasament și ar avea și un meci mai puțin disputat.

Pontul Zilei Andrei Dumitru 18.11.2019

Naționala Cehiei a avut un start extrem de bun de campanie, fiind neînvinsă în cele patru partide disputate până acum. Echipa a început cu o victorie în fața Lituaniei, scor 2-0, și a continuat cu două remize, 1-1 cu Grecia și 0-0 cu Scoția. În ultima etapă, echipa a reușit o nouă victorie, învingând San Marino cu scorul de 6-0. Cu nouă goluri marcate în primele patru etape, Cehia se laudă cu al doilea cel mai bun atac din grupă, după cel al adversarilor de luni.

Echipa cu unul dintre cele mai bun atacuri din preliminariile europene de tinere, Croația dă și unul dintre cei mai buni marcatori ai competiției. Sandro Kulenovic, jucătorul lui Dinamo Zagreb, a marcat de patru ori până acum și stă la doar două reușite de liderul marcatorilor, olandezul Dani de Wit. Tot patru goluri are și reprezentantul României în acest clasament, Mihăilă de la Craiova.

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!