fbpx

Pontul Zilei Betfair din 15 iulie 2021

Start în Liga 1. Botoșani se pregătește de duelul cu echipa care o bate mai mereu acasă, FCSB. Bucureștenii s-au impus în foarte multe meciuri directe, aproape că FC Botoșani zici că nu a existat în istoria acestor partide.

Pontul Zilei Betfair din 15 iulie 2021

Dacă putem să scoatem în evidență un lucru foarte bun de la FCSB, acesta se numește continuitate. Toți jucătorii din sezonul trecut au rămas la echipă, au venit niște nume noi, nume importante pentru fotbalul românesc. La fel de adevărat este și faptul că la nivelul băncii tehnice nu s-a schimbat nimic. A fost adus un antrenor care nu pare capabil să gestioneze un lot precum cel de la FCSB. Dinu Todoran a fost un jucător ok, după s-a apucat de antrenorat, dar oferta de la echipa lui Becali a venit într-un moment în care nici măcar el nu se gândea că este posibil. FCSB a vrut o colaborare cu Todoran pentru echipa a doua, dar acesta a avut un răspuns magic pentru patron în momentul în care a fost întrebat „ce faci?”.


FC Botoșani – FCSB 2 PR @ 2.42

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Pontul Zilei Betfair din 15 iulie 2021

Știm cu toții că nimeni și nimic nu poate schimba mentalitatea patronului FCSB-ului, omul știe una și bună: Crezi în Dumnezeu, mergi la Biserică?” Ok, atunci ești cel mai bun antrenor din lume!!! Dinu Todoran a fost la locul potrivit, la momentul potrivit. Moldovenii au trimis foarte mulți jucători la lotul național U23, lot deplasat în Japonia. Pe lângă acest lucru, FC Botoșani s-a despărțit de câteva nume importante la finalul sezonului trecut. Ieri, într-o conferință de presă, FC Botoșani a prezentat „un snop” de fotbaliști străini, parcă cei din România nu există. Fiind start de sezon, tindem să sperăm că FC Botoșani poate face ceva la meciul de diseară, dar nu cred, diferența este mult prea mare.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!