fbpx

Pontul Zilei Betfair din 17 iulie 2021

Campionatul Belgiei se pregătește de debut în noul sezon, până la acel moment avem parte de Super Cupa Belgiei. Campioana, Brugge, câștigătoarea Cupei Belgiei, Genk. Două echipe de tradiție, două echipe care și-au propus obiective mărețe și în acest sezon.

Pontul Zilei Betfair din 17 iulie 2021

Brugge se pregătește de Champions League, de acolo vin banii pentru a putea continua la un nivel înalt. De câțiva ani buni, Brugge domină fotbalul belgian, îl domină de o manieră categorică. Super Cupa este un trofeu secundar, dar fiecare dintre cele două combatante o să încerce să și-l aducă în vitrina proprie. Fotbalul din Belgia și cel din Olanda vor face casă bună împreună la un moment dat, până atunci trebuie să se descurce fiecare cum poate. Brugge a avut parte de o perioadă cu partide amicale reușite, nu doar din punct de vedere al pregătirii fizice, ci și din punct de vedere al rezultatelor obținute.


Brugge – Genk GG @ 1.62

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Pontul Zilei Betfair din 17 iulie 2021

Genk este echipa care vine din urmă, este echipa de la care nu se așteaptă foarte multe. Este un meci de început de sezon, orice este posibil, mai ales că ambele cluburi vor încerca să-și și menajeze titularii de bază. Urmează meciuri în competițiile din Europa, în tururile preliminare mai exact. Nu cred că vreuna dintre cele două combatante o să vrea să piardă aiurea vreun titular. Spectacolul este asigurat în momentul în care cele două se duelează. Pentru a scoate ceva din meciul de azi, Genk trebuie să se autodepășească foarte mult, trebuie să surprindă prin jocul prestat.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!