fbpx
spot_img

Pontul Zilei din 14 decembrie 2021

Dacă nici acum, păi, nu știu, atunci când?! Cred că este momentul potrivit pentru o victorie, adversarul de azi are destul de multe probleme, mai ales din punct de vedere al stabilității mentale. Ambele echipe au și uitat cum este să câștigi un meci.

Pontul Zilei din 14 decembrie 2021

Reghe a adus acel entuziasm de care oltenii aveau mare nevoie, din păcate acesta nu a durat mult. Craiova se chinuie de câteva etape, parcă a uitat fotbalul. Nici nu știu exact, poate că fotbalul este bun, poate doar rezultatele sunt slabe. Nici nu mai contează, tot ce este important la acest moment este succesul juveților.

Echipa aceasta a fost construită cu foarte mulți bani, clubul a cheltuit și mai mulți pe infrastructură, dar rezultatele din ultimii ani au fost destul de modeste. Oltenii s-au bătut la titlu mai mereu, dar la fel de des au terminat pe locul 2, poate mai jos de atât. Nu este normal ce se întâmplă la Craiova, poate că fotbaliștii au mare nevoie de o aducere aminte. Nu este un moment propice pentru cuvinte line, pentru expresii frumoase, cred că trebuie un discurs ceva mai hotărât, unul care să trezească la realitate jucătorii experimentați ai acestei echipe.


Univ. Craiova – UTA Arad 1 @ 2.00

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Pontul Zilei din 14 decembrie 2021

Revenind la UTA, nu se poate spune că este un proiect reușit aici. Arădenii au promovat încă din sezonul trecut, dar și în cel precedent mai mult s-au chinuit. UTA are momente foarte bune de joc, reușește să acumuleze puncte în câteva etape la rând, dar și când intră într-o pasă proastă, atunci urmează și potopul.

S-a construit un stadion nou la Arad, suporterii încearcă să-l umple de fiecare dată, nu cu foarte mult succes. În general, UTA se prezintă bine la fiecare meci, dar nu pe toată durata celor 90 de minute. Balint a început să resimtă și el presiunea demiterii, poate că nu s-a scris mai nimic prin presă despre acest lucru, dar aceasta există cu siguranță.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!