fbpx
spot_img

Pontul Zilei din 17 decembrie 2021

Sunt curios până unde poate ajunge echipa gazdă a acestui duel. FC Voluntari, căci despre ea este vorba în acest articol. Locul 3, loc pe care îl vizează Craiova, dar cred că trebuia să scriu că-l visează, nu vizează.

Pontul Zilei din 17 decembrie 2021

Parcă toate echipele de după CFR Cluj și FCSB vor cu tot sufletul să nu prindă locurile rămase de play-off. De la locul 3 și până la locul 10, aproape niciuna dintre combatante nu are o constanță ok în rezultate pozitive. Poate una dintre ele se distinge un pic, acesta fiind FC Voluntari. Echipa de la marginea orașului București este pe un loc 3 meritat, plus că are și o perspectivă bună în viitorul apropiat.

FC Volunatri are o bază sportivă foarte bună, are un centru de copii și juniori mare, un centru care produce mulți fotbaliști din interiorul comunității locale. Nu sunt probleme cu banii la Voluntari, poate că uneori banii vin un pic mai târziu, dar important este că vin. În acest peisaj destul de frumos pentru echipa gazdă, UTA vine să joace fotbal.


FC Voluntari – UTA Arad 1X și peste 1,5 goluri @ 2.10

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Pontul Zilei din 17 decembrie 2021

Din păcate, Balint și compania nu mai au acea chimie care făcea din UTA o echipă de temut, mai ales în deplasările din Liga 1. Arădenii au avut așa de multe șanse de a urca pe un loc de play-off, încât acum chiar cred că sunt într-un blocaj mental.

Dacă Voluntariul reușește să câștige acest joc, atunci iarna se anunță extrem de liniștită în Ilfov. Cu ceva investiții făcute cu cap, FC Voluntari se poate pregăti de ce este mai rău pentru partea a doua a sezonului. O eventuală calificare în play-off ar aduce și mai mulți bani la Voluntari, bani care ar face din clubul ilfovean unul de temut. Din păcate, multe au fost echipele care au clacat după o pauză lungă cum este cea de iarnă.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!